1155
Badkamertrends

Cleopatra, de Nederlandse producent van wellness producten, brengt een nieuw bad op de markt: de LoungePool. Een modern en strak vormgegeven serie baden die ook nog eens 40% dieper zijn dan normale baden. Massagestralen en naar het lichaam gevormde zitjes en armsteunen maken optimaal relaxen in uw eigen badkamer mogelijk.

Innovatief eigen ontwerp
De LoungePool is door de strakke belijning, in combinatie met diepte en ergonomie, een nieuwe serie baden die Cleopatra in eigen huis heeft ontwikkeld. Doordat de baden aan de binnenzijde ruimer en 40% dieper zijn dan andere baden, kunnen twee personen zich volledig, tot aan de schouders, erin onderdompelen. Omdat de buitenmaten vergelijkbaar zijn met standaard baden, is toepassing in iedere badkamer mogelijk.

Loungen in iedere badkamer
Het design is minimalistisch en strak en sluit daarmee volledig aan op de huidige trends. Comfort staat echter voorop bij de LoungePool. Zo is het bad ergonomisch vormgegeven, met een actieve zijde om bijvoorbeeld te lezen en een schuinere zijde om te relaxen. De baden zijn daarnaast voorzien van zitjes, armsteunen en van een strak vormgegeven tiptoetsbediening voor het regelen van de luchtbubbels en massagestralen. De LoungePool is verkrijgbaar in drie modellen, waaronder een echt familiebad. Daarnaast is er keuze uit verschillende whirlpoolsystemen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners