1637
App voor badcomfort

In een wereld die bol staat van app’s waarmee het leven eenvoudiger wordt, zien we ook steeds vaker app’s voor de badkamer terugkomen. De nieuwe Viega app voor de Multiplex Trio E is daar een uitstekend voorbeeld van. Eenmaal geïnstalleerd op de iPhone of iPad, verandert deze in een handige en comfortabele regeling voor badtemperatuur en waterhoeveelheid. Vanuit de woonkamer, tuin of keuken is het badcomfort nu binnen handbereik.

De elektronische badarmaturen Viega Multiplex Trio E3, E2 en E bieden maximaal bediencomfort en een fraai design. Met een simpele druk op de draai/drukknop vult de Multiplex Trio E automatisch het bad met de juiste hoeveelheid water en op de gewenste temperatuur. Comfort in optima forma, want voor drie gebruikers kunnen de gewenste hoeveelheid water en de temperatuur worden opgeslagen. Bovendien geldt: nooit meer onnodig waterverlies!

Comfort in de binnenzak

De temperatuur en waterhoeveelheid zijn nu ook op afstand draadloos te bedienen. Overal in de woning -op de bank voor de televisie of vanuit de keuken- kan met de nieuwe Viega Multiplex Trio E-app het individuele badcomfort worden aangestuurd. Handig, comfortabel en modern en uiteraard volledig volgens de eigen wensen.

Volstrekt veilig

Wanneer de draadloze verbinding met de smartphone of de tablet wordt onderbroken, dan schakelt de Multiplex Trio E-armatuur uit oogpunt van veiligheid direct uit. Met een wachtwoord wordt bovendien voorkomen dat onbevoegd toegang tot de app wordt verkregen. En zodra de app wordt afgesloten, is de armatuur gewoon weer via de vertrouwde bediening te regelen.

Kant-en-klaar geïnstalleerd

De Wifi-module die voor deze applicatie nodig is, wordt door de installateur als toebehoren in de behuizing van het mengventiel geïnstalleerd. De app is voor mobiele Apple-apparatuur ontwikkeld en kan kosteloos worden gedownload in de app-store.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners