wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends 2016

 
Designkeukens 2017Design keukentrends 2017
Bent u zich aan het oriënteren op een design keuken? Dan haalt u met een design keuken van Uw KeukenSpeciaalzaak gegarandeerd een ontwerp in huis dat in het oog springt.
Lees meer
Woontrends 2016 - 2017Woontrends herfst en winter
Het zomerseizoen is nog niet echt ten einde, maar het volgende seizoen staat alweer klaar. Net zoals de nieuwe woontrends. Voor komend najaar is er door designers, trendonderzoekers, inkopers en marketingexperts samen gekeken naar het juiste wooncomfort.
Woontrends 2016 - 2017
Gratis keukenboek
Riverdale woontrends najaar 2016 Royal NomadsRiverdale Royal Nomads
Met thema’s als Royal Blue, Antique Pink, All Natural & Black en Luxury Lodge worden de meest elegante en geraffineerde tinten uit het naJaarspallet van de natuur tot leven gebracht in de collectie Royal Nomads.
Riverdale woontrends najaar 2016
vloerentrends 2016De vloerentrends van nu
Met interieurs die steeds creatiever en kleurrijker worden, krijgt de vloer een hoofdrol om de sfeer persoonlijk en uniek te maken. Dé trend is om je vloer in patroon te leggen! Nieuwe collecties laten hippe variaties zien op het klassieke visgraat, blok- en vlechtmotief verwerkt in vloeren van hout, pvc en vinyl
De trends in vloeren
Woontrends zomer 2016 - Boogie NightsWoontrend Boogie Nights
Woontrends zomer 2016: Een beetje gek, een beetje wild, maar ook heel relaxed: ons interieur is klaar voor een seventies revival. Go Boogie!
Flashback naar de seventies
Badkamertrends 2016Badkamertrends 2016
De badkamer verdient speciale aandacht, de ruimte bij uitstek voor ontspanning en persoonlijke verzorging. Een verkwikkende douche voor een energieke start van de dag en een stomend bad dat stress als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, maken het verschil.
Badkamertrends 2016
Tuintrends 2016: De cirkeltuinTuintrends 2016: De cirkeltuin
De cirkeltuin is er één die je omarmt. Kenmerkend is de cirkelvorm die terug komt in de beplanting met ronde bladvormen en bloemen maar ook potten en meubels zorgen voor ronde accenten.
Tuintrend De cirkeltuin
Tuintrends 2016: Het lijnenparadijsTuintrends 2016: Het lijnenparadijs
Aan de vooravond van een nieuw tuinseizoen presenteert Mooiwatplantendoen.nl de vier trendtuinen van 2016. Maak kennis met de sprookjestuin, de hysterische tuin, het lijnenparadijs en de cirkeltuin. Ze zijn gebaseerd op de nieuwste groene trends en bieden volop inspiratie om je tuin naar eigen smaak en inzicht in te richten. Nu maar hopen op een mooie lente!
Tuintrend Het lijnenparadijs
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Tuintrends 2016: Hysterische tuinTuintrends 2016: Hysterische tuin
Als je op zoekt bent naar serene rust dan moet je maar even verder kijken. De hysterische tuin bevat een overload aan kleuren en vrolijke elementen. De tuin is één groene expressie vol kleurrijke contrasten.
Tuintrend De hysterische tuin
Tuintrends 2016: De sprookjestuinTuintrends 2016: De sprookjestuin
Aan de vooravond van een nieuw tuinseizoen presenteert Mooiwatplantendoen.nl de vier trendtuinen van 2016. Maak kennis met de sprookjestuin, de hysterische tuin, het lijnenparadijs en de cirkeltuin.
De sprookjestuin
IKEA tuintrends 2016IKEA tuintrends 2016
Terwijl de zomer nog mijlenver weg lijkt, biedt IKEA al volop inspiratie voor een vrolijke en kleurrijke start van een zonnig buitenseizoen. Zie je jezelf al barbecueën met vrienden op die zwoele zomeravond, lekker een boek lezen op je nieuwe zitzak of kruiden kweken in je eigen moestuin?
IKEA tuintrends 2016
Volg Wonenonline op Instagram
IKEA zomertrends 2016Zomertrends 2016 | IKEA Outdoor
Een gezellige middag in het park of een zwoele avond op het strand: IKEA heeft nu alweer zin in de zomer. Daarom komt het woonwarenhuis met nieuwe producten voor een relaxte dag buiten, zoals een picknickkleed, strandtas, strandstoelen en kussens.
IKEA zomertrends 2016
Woontrends 2016: Tot in detailWoontrends 2016: Tot in detail
In deze woonomgeving is het rustig, maar het leven staat er niet stil. Alle verfraaiingen zijn weggelaten, zodat er balans is en sereniteit. Hierdoor krijgen de met zorg uitgekozen producten alle aandacht die ze verdienen.
Woontrends 2016: Tot in detail
Woontrends 2016: Van Dik HoutWoontrends 2016: Van Dik Hout
Een stoere basis die toch comfortabel en warm is. Door te combineren met verschillende materialen die voornamelijk een natuurlijke grondslag hebben, wordt deze stoere trend nooit kil.
Woontrend Van Dik Hout
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Interieuradvies