wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends 2014

 
Gratis woonbrochuresGratis woonbrochures
Benieuwd naar de woontrends voor het komend seizoen? Vraag dan gratis de nieuwste woonbrochures aan via onze woonbrochureservice en laat je informeren en inspireren.

 

Lees meer
Ikea woontrends 2014Ikea woontrends 2014

De comeback van kleur en thuis je eigen groenten en kruiden kweken. IKEA brengt woontrends in kaart in het Trend Report Herfst 2014.

Lees meer
Gratis keukenboek
Interieuradvies nodig?
Woontrend Urban AstronautWoontrend Urban Astronaut

Meer zeggen met minder: minder kleur, minder dessin, minder mixen met stijlen. Het is heerlijk rustig thuiskomen in een universum van licht en ruimte.

Lees meer
Tuintrends Tuintrends 2014

De ontwikkelingen voor komend jaar richten zich op drie typen tuiniers: het zogenoemde gele tuintype, het blauwe tuintype en het blauw-groene tuintype.

Lees meer
Tuintrend Golden Age GardenTuintrend Golden Age Garden

De 16de en 17de eeuw staan momenteel volop in de belangstelling. Vooral onze Gouden Eeuw spreekt tot de verbeelding. Dat leidt in de tuin tot hernieuwde aandacht voor klassieke elementen zoals pilaren, kapitelen en grote vormen.

Lees meer
gratis roomplanner
Tuintrend Biotope GardenTuintrend Biotope Garden

Een natuurlijke tuin, waarin planten centraal staan. In de Biotope Garden vormen planten en kleine tuindieren een schijnbaar ongecultiveerd

Lees meer
Tuintrend Twisted GardenTuintrend Twisted Garden

Modern, vernieuwend, verrassend. We gaan op zoek naar nieuwe vormgeving. Naar nieuw ritme, een nieuwe harmonie, nieuwe vlakverdeling en beweging. En die vinden we in de Twisted Garden.

Lees meer
Woontrends 2014 - NoorderlichtWoontrends 2014: Noorderlicht

Laat je inspireren door de nieuwe Woonmodetrend Noorderlicht: wonen in Scandinavisch design doe je zo!

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Woontrends zomer 2014Woontrends 2014: Zomer aan zee

Met hun sportieve en luxueuze levensstijl werden Jackie en John F. Kennedy tot de stijliconen van de jaren 50 en 60 gebombardeerd. Het is Jackies preppy woonstijl, met veel wit en pasteltinten, die deze woonmodetrend inspireert.

Lees meer
HornbachWoontrends zomer 2014

De winterse gezelligheid nog een tijdje in huis houden, of wentelt u zich liever meteen zo snel mogelijk in zomerse sferen? Wie het tijd vindt om het interieur zomerklaar te maken, kan zich nu laten inspireren

Lees meer
Woontrends 2014 Rainbow Romancewoontrends 2014 Rainbow romance

Eén kleurenpalet, twee interieurstijlen: grafisch of romantisch. Dat is woonmodetrend Rainbow Romance. Ga de uitdaging aan en speel met kleur en dessin in huis!

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Keukentrends 2014Keukentrends 2014

Dat ook de keuken, net als de andere ruimtes in huis, aan trends onderhevig is, zien we terug op de internationale designbeurzen. De belangrijkste keukentrends op een rij.

Lees meer
Woontrends 2014 UtilityWoontrend Utility

Er was eens goed rondgekeken in het werkschuurtje, zo leek het. Gereedschappen, bouwmaterialen en zelfs de werkbank werden in een designjasje gestoken en zo geschikt gemaakt voor in huis.

Lees meer
Woontrends Interieurtrends 2014Woontrends 2014: Tartan Twist

Deze winter vieren we de tartan! We zagen de ruit bij Céline en Chanel, maar niet alleen onze kleding gaat geruit. In het interieur zijn ruiten niet traditioneel, maar fris en tegendraads.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Interieuradvies