wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends 2013 - Pagina: 1

 
Slaapkamertrends 2013Droom van de hemel

Maak je dromen waar en geniet van zachte materialen, lichte kleuren en vriendelijke vormen. We wanen ons in de zevende hemel met de nieuwe trendkleur blauw, die in verschillende tinten wordt toegepast.

lees meer
Woontrends 2013 Love LuxuryWoontrends 2013 Love Luxury

Een comfortabel interieur – met een fijne bank, mooie eettafel en goede verlichting – dat willen we toch allemaal? Woonmodetrend Love Luxury! gaat net een stapje verder.

lees meer
Woontrend Play ItWoontrends 2013 Play It

Een huis is om in te wonen, een interieur is om mee te spelen! De nieuwste collecties meubelen, textiel, verlichting en accessoires verrassen met een perfecte mix van functionaliteit, humor, creativiteit en duurzaamheid.

lees meer
Tuintrends 2013 Be happy gardenTuintrends 2013 Be happy!

De Be happy garden gaat nog een stap verder in natuurlijkheid. Het beleven van klein geluk staat centraal in deze natuurlijke, fantasierijke tuin.

lees meer
Slaapkamertrends 2013 BoswandelingSlaapkamertrend Boswandeling

Een flinke boswandeling maken, daar knapt iedereen van op. De helende werking van de natuur is bewezen en ook in huis kun je daar je voordeel mee doen. Haal het buiten naar binnen met natuurlijke materialen en kleuren.

lees meer
Slaapkamertrends 2013 Kleuren van de regenboogSlaapkamertrend Regenboog

De populaire industriële look voor het interieur is de basis voor deze slaapkamer, met veel beton en andere stoere materialen zoals metaal en glas. De vlakke bouclé structuur van het Bonaparte Elements tapijt in combinatie met het betonlook behang van Eijffinger doet architectonisch aan.

lees meer
Woonmodetrend najaar/winter  2012-2013 Go GreenWoontrend Go Green!

Woonmodetrend Go Green! windt er geen doekjes om: ga voor groen in het interieur! Het moderne, industriële interieur met glas, staal en steen bloeit op met planten. Haal het buitenleven naar binnen en bedenk: het hoeft niet per se levend groen te zijn.

lees meer


Gratis woonbrochuresgratis roomplanner


gratis keukenboek