wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Vloeren trends

 
Vloerentrends 2017Vloerentrends 2017
Volgend jaar anticiperen we op de populariteit van de grijze vloer. In de afgelopen maanden, heeft grijs bewezen dé kleurkeuze te zijn voor mensen die een up-date willen geven aan hun slaap– en woonkamers. De look is traditioneel met een moderne twist.
Vloerentrends 2017
vloerentrends 2016De vloerentrends van nu
Met interieurs die steeds creatiever en kleurrijker worden, krijgt de vloer een hoofdrol om de sfeer persoonlijk en uniek te maken. Dé trend is om je vloer in patroon te leggen! Nieuwe collecties laten hippe variaties zien op het klassieke visgraat, blok- en vlechtmotief verwerkt in vloeren van hout, pvc en vinyl
De trends in vloeren
Gratis vloerenbrochures
Gratis woonmagazine
Welke vloer kies ik?Welke vloer kies ik?
In dit artikel helpen we je met het kiezen van de juiste vloer door aandacht te besteden aan enkele vloersoorten. Deze moet natuurlijk passen bij jouw interieur.
Lees meer
eiken-parket-trends-2016 Eiken parket trends 2016
Met het nieuwe jaar voor de deur beginnen de trends in vloeren voor 2016 ook langzaam vorm te krijgen. Welke populaire parketvloeren uit 2015 zien we komend jaar weer terug en wat wordt hier aan toegevoegd? Ontdek het in dit artikel.
Parket trends 2016
Vloerentrends 2016Vloerentrends 2016
De vloer is de basis van elk interieur. Of je nou op kamers gaat wonen, je eerste huis koopt of verhuist naar een appartement als de kinderen de deur uit zijn, het interieurontwerp begint met het kiezen van de vloerbedekking. Het is sfeerbepalend maar moet tegelijkertijd aan allerlei eisen voldoen.
Vloerentrends 2016
gratis woonbrochures
Vloerentrends 2015Vloerentrends 2015
Je woning vertelt veel over jezelf. Meer dan ooit willen we creatief omgaan met ons interieur, onze stempel drukken, een eigen stijl vinden. Maar dat blijkt moeilijker dan gedacht.
Lees meer
De Forbo vloerenplanner De Forbo vloerenplanner

Forbo Flooring is deze maand live gegaan met haar vernieuwde online vloerenplanner voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

Lees meer
Floor Paint van Farrow & BallFloor Paint van Farrow & Ball

De vloer wordt steeds meer beschouwd als de ‘vijfde muur’, een plek om kunstobjecten ten toon te stellen of om een interieur een origineel tintje te geven. Met behulp van Farrow & Ball Floor Paint kunt u houten of betonnen vloeren met een vleugje kleur transformeren.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Uw VloerNieuw: Uw Vloer magazine 2013

UW Vloer is hét tijdschrift voor de consument die geïnteresseerd is in vloeren. Hout, laminaat, parket, grind, PVC, kurk, natuursteen, tegels, kunststof en vinyl.

Lees meer
Carpet of LifeCarpet of life

De jurk die je aanhad op je eerste afspraakje, je favoriete t-shirt, kleertjes van je kinderen… Allemaal kledingstukken met bijzondere herinneringen. En ondanks vlekken, te groot of te klein, versleten of uit de mode blijf je ze bewaren.

Lees meer
TredfordDe Tien Geboden voor de vloer

De vloer en wand zijn de basis van een interieur; de broek en het shirt. Zoals in de garderobe is een goede basis ook voor het interieur van essentieel belang. Deze zet de toon en aan de hand daarvan kan de verdere aankleding uitgewerkt worden.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Nieuwenhuizen natuursteenTrends in natuursteen

De trends in natuursteen verschuiven naar een natuurlijke, meer robuuste look. Fluwelig gezoet hardsteen en breukmaterialen als leisteen zijn razend populair. Bij de marmers gaat de aandacht uit naar bijzondere structuren.

Lees meer
Vloer en wandbekleding trendsNieuwe vloer en wandbekleding

Bij het (opnieuw) inrichten van je huis is de belangrijkste en meestgestelde vraag: "Welke stijl wil ik doorvoeren?" Leef je uit op de muur! Kies een behang of muurverf die past bij jouw stijl.

Lees meer
Quick StepVloer als sfeerbepaler

Elke ruimte heeft zo zijn eigen karakteristieke kenmerken en stelt andere eisen aan de vloer. Belangrijk is ook de sfeerbepalende kwaliteit van een vloer. Sommige vloeren drukken een uitgesproken stempel op het interieur: nostalgisch, stoer, industrieel, exotisch, mediterraan of juist hypermodern.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures
Newstairs traprenovatie