wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Luxaflex

 
Luxaflex zonweringLuxaflex zonwering
Laat de zon maar komen! Luxaflex® Outdoor breidt de collectie namelijk uit met de nieuwe Vertica Screens: op maat gemaakte zonwering voor de buitenkant van het raam.
Lees meer
Horizontale JaloezieënHorizontale Jaloezieën
Luxaflex® heeft de collectie Horizontale Jaloezieën vernieuwd. Het vertrouwde aanbod van de klassieker is uitgebreid met nieuwe kleuren, decoraties en functies. Daarnaast is met de introductie van nieuwe kleuren ook het prijsbeeld van de collectie verbreed
Lees meer
gratis roomplanner
Solarspot daglichtsysteem
Raambekleding in 2015Raambekleding in 2015
Koper, 3D en grafische patronen. Koper oranje is dit jaar dé trendkleur in raambekleding. Volgens LuxaflexNederland kunnen we zelfs spreken van ‘coppermania’.
Lees meer
Plissé Shades Luxaflex®Plissé Shades Luxaflex®
Een uitgebreid aanbod aan kleuren, van zachte pastelkleuren tot warme aardetinten en plooibreedtes die ideaal zijn voor grote ramen. Dat is in een notendop de nieuwe collectie Plissé Shades vanLuxaflex®.
Lees meer
BuitenzonweringTrends in buitenzonwering
Goede buitenzonwering is belangrijk. Maar wat zijn de belangrijkste trends van dit seizoen? Styliste Maartje Knipscheer van Luxaflex® biedt uitkomst.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Luxaflex®Lichtinval op maat
Een breed scala aan nieuwe kleuren, stoffen en mogelijkheden: de collectie Duette® Shadesvan Luxaflex® is flink vernieuwd en uitgebreid. Met Duette® Shades heb je alle vrijheid om te variëren in lichtinval en sfeer in huis.
Lees meer
luxaflexRaambekleding in 2014

Wat zijn de trends op het gebied van raambekleding in 2014? Rustige kleuren, een goede akoestiek en het gebruik van natuurlijke producten zetten volgens styliste Maartje Knipscheer van Luxaflex® komend jaar de toon.

Lees meer
Roman Shades Roman Shades en gordijnen

Op zoek naar gordijnen in de stijl van je Roman Shades? Dan maakt Luxaflex® je zoektocht vanaf vandaag erg gemakkelijk. Door de uitgebreide keuze aan stoffen, structuren en dessins bieden de Roman Shades voor iedere woonstijl – zoals modern, landelijk, retro, minimalistisch – een passende oplossing.

Lees meer
gratis roomplanner
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner