wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Interieurtrends

 
Designkeukens 2017Design keukentrends 2017
Bent u zich aan het oriënteren op een design keuken? Dan haalt u met een design keuken van Uw KeukenSpeciaalzaak gegarandeerd een ontwerp in huis dat in het oog springt.
Lees meer
Woontrends 2017 - Luxury LivingWoontrends 2017 Luxury Living
Droom jij wel eens van een glamour lifestyle? Dan hebben wij goed nieuws! De nieuwe woontrends voor 2017 kondigen een nieuw gevoel van luxe en glamour aan.
Woontrend Luxury Living
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Riverdale woontrends najaar 2016 Royal NomadsRiverdale Royal Nomads
Met thema’s als Royal Blue, Antique Pink, All Natural & Black en Luxury Lodge worden de meest elegante en geraffineerde tinten uit het naJaarspallet van de natuur tot leven gebracht in de collectie Royal Nomads.
Riverdale woontrends najaar 2016
Woontrends zomer 2016 - Boogie NightsWoontrend Boogie Nights
Woontrends zomer 2016: Een beetje gek, een beetje wild, maar ook heel relaxed: ons interieur is klaar voor een seventies revival. Go Boogie!
Flashback naar de seventies
Woontrends 2016 - reconsider spaceWoontrends 2016 Reconsider space
Stay in the loop by remaining an outsider. De vormen zijn strak en geometrisch: rechthoeken, cirkels, driehoeken of trapeziumvormen. Door open structuren ontstaan tussenruimtes in het product. Verrassende volumes en verhoudingen zijn kenmerkend.
Woontrend Reconsider space
Gratis keukenboek
Gratis Jouw Stijl magazine 2016Gratis magazine Jouw Stijl 2016
Vol trots presenteert Goossens het nieuwe magazine 2016. Maar liefst 140 pagina's boordevol woontrends 2016, wooninspiratie, tips en binnenkijken bij.... Vraag het magazine gratis aan.
Gratis Jouw Stijl 2016 aanvragen
Vloerentrends 2016Vloerentrends 2016
De vloer is de basis van elk interieur. Of je nou op kamers gaat wonen, je eerste huis koopt of verhuist naar een appartement als de kinderen de deur uit zijn, het interieurontwerp begint met het kiezen van de vloerbedekking. Het is sfeerbepalend maar moet tegelijkertijd aan allerlei eisen voldoen.
Vloerentrends 2016
Keukentrends 2016 - PoggenpohlKeukentrends 2016
Bij de 'Küchenmeile A30' presenteert Poggenpohl de producthoogtepunten voor 2016 aan het vakpubliek. Nieuwe front- en korpuskleuren evenals technische innovaties worden op indrukwekkende wijze gepresenteerd in de compleet nieuw vormgegeven huistentoonstelling
Keukentrends 2016
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Kleurentrends 2016;  Dark & LightKleurentrends 2016; Dark & Light
Een grote trend voor 2016 is het belang van duisternis. Sinds de invoering van Earth Hour – waarbij miljoenen mensen wereldwijd hun lampen een uur lang uit laten – is maar weer eens duidelijk geworden hoezeer lichtvervuiling ons leven beïnvloedt.
Kleurentrend 2016 - Dark & Light
Kleurentrends 2016; Words & PicturesKleurentrend 2016 Words & Pictures
Het leven, vastgelegd. Tegenwoordig worden we visueel overvoerd. Het kleurenpalet dat hierop is gebaseerd, maakt ruim gebruik van inktblauw en grafietgrijs, met daarbij als contrast, kleuren uit de smartphone- en socialmediawereld.
Kleurentrend Word & Pictures
Kleurtrends 2016: Heritage & FutureKleurtrends 2016: Heritage & Future
In het dit kleurenpalet spelen roodtinten een grote rol. Ze verbeelden een rijk erfgoed en hebben tegelijkertijd een toekomstgerichte frisheid. Of het nu om een bedrijf of een persoon gaat: wie zijn verleden omarmt, wordt completer, kan de toekomst sterker tegemoet treden en die dus ook beter vormgeven
Kleurentrend Heritage & Future
Volg Wonenonline op Instagram
Keon: industriële afwerkingKeon: industriële afwerking
Wereldwijd lanceert Cosentino zeven nieuwe Dekton® kleuren. Hiermee wordt het Dekton® kleurenprogramma uitgebreid tot een totaal van 22 verschillende referenties verdeeld over vier collecties
Lees meer
Kleurentrends 2015 - 2016Kleurentrends 2016
De jaarlijkse Sigma Trend Colours zijn een bron van inspiratie en brengen u op de hoogte van de nieuwste kleurentrends. De editie 2015/2016 bestaat uit vier kleurthema’s met als rode draad ‘Possibility’.
Kleurentrends 2016
Ikea woontrends 2014Ikea woontrends 2014

De comeback van kleur en thuis je eigen groenten en kruiden kweken. IKEA brengt woontrends in kaart in het Trend Report Herfst 2014.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner