Ontvang gratis offertes voor zonnepanelen en vergelijk specialisten in jouw regio! Veel mensen hebben tegenwoordig interesse om zonnepanelen te kopen. Best logisch als je je bedenkt dat je in 20 jaar maar liefst €16.000 kan verdienen zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Je investeert en daarna geniet je tientallen jaren van gratis stroom. Dit levert meer op dan de rente over je spaargeld!

Voordelen zonnepanelen
• Geld besparen én verdienen
• Goed voor het milieu
• Woningwaarde stijgt
• Geen onderhoud

Tip: laat je nu zonnepanelen installeren, dan kan je de btw die je betaalt terugvragen aan de Belastingdienst. Bij een standaardpakket scheelt dit al gauw zo'n €400!

Gratis offertes zonnepanelen
Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. Hoe veel panelen kunnen er op je dak en wat gaat dat kosten én opleveren? De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder!

Een schuifdeur is hip en een schuifdeur is vooral heel handig! Bijvoorbeeld om een ruimte in twee delen op te splitsen of om er een kast mee te maken. Het voordeel van een schuifdeur is dat je de deur langs de wand open kunt schuiven en dat er dus geen deur de ruimte in draait. Hiermee bespaar je kostbare ruimte.

Een schuifdeur schept vele mogelijkheden in je woning en daarom geeft Hornbach iedere vrijdag en zaterdag van 7 tot en met 29 november in de projectshow ‘zelf schuifdeuren maken’ verschillende demonstraties over schuifdeuren. Zo laten vakkundige medewerkers je zien welke deuren passen bij jouw woonwensen, hoe je deze plaatst en welke accessoires je deur afmaken.

Wil je zelf je schuifdeurkast samenstellen dan helpt Hornbach je hier graag bij. Niet alleen met tips voor het ophangen van de deuren maar met je totale project.

Overigens kan je bij Hornbach niet alleen terecht voor hulp bij het maken of plaatsen van schuifdeuren, ze bieden op hun website een heel breed scala aan handleidingen en werktekeningen! Bijvoorbeeld om zelf meubels te maken! Daarnaast organiseren ze regelmatig inspirerende projectshows in de vestigingen waar advies wordt gegeven door deskundig personeel

 


 

Ontvang gratis offertes voor kunststof kozijnen en begin met besparen! Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen
Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen.

Veiligheid van kunststof kozijnen
Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes
Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Nieuwe trapleuningen? Tips om uw keuze te bepalen Dat een trapleuning belangrijk is in een woning mag duidelijk zijn. Een val van de trap is namelijk één van de meest voorkomende ongelukken thuis. Maar hoe kies je dan passende trapleuningen? Én welke modellen & opties zijn er? Een trapleuning hoeft natuurlijk niet alleen maar veilig te zijn. Het kan ook een belangrijke stijlfunctie hebben, die zorgt voor een complete look in de woning. Lees snel verder om er achter te komen welke mogelijkheden er zijn.

Wat voor soorten trapleuningen bestaan er?
Er zijn in bijna alle materialen wel trapleuningen te vinden passend bij de soort trap. Meest voorkomend zijn trapleuningen in hout en RVS. Deze twee materialen zijn duurzaam, gaan lang mee en behoeven weinig onderhoud. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te combineren bij ieder interieur. Bijvoorbeeld door kleur keuze of keuze in vorm van de leuning. Naast de traditionele ronde leuning kun je ook kiezen uit vierkante, rechthoekige of ovalen leuningen.

Multifunctionele toepassing, een trapleuning met verlichting!
Geef je trapleuningen de hoofdrol in de trap door ze uit te voeren met LED verlichting. RVS trapleuningen kunnen gemakkelijk voorzien worden van ingebouwde verlichting. Naast de sfeer die deze leuningen brengen, geven ze ook de nodige extra veiligheid op de trap. Treden zullen altijd goed zichtbaar zijn en je gezinsleden weten ‘s avonds de weg goed te vinden, zonder iedereen wakker te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden in LED, bijvoorbeeld stijlvol warm-wit of feestelijk oranje of blauw. Met een meerkleurig LED systeem kunt je voor elke gelegenheid een bijpassende kleur instellen. Ook bestaat er de mogelijkheid voor een aansluiting op accu. Hierdoor heb je geen werk met het maken van een stroompunt. Erg handig in situaties waar een aansluiting op de stroom niet gemakkelijk te maken is.

LUMIGRIP® dé specialist in trapleuningen
Lumigrip® is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van RVS trapleuningen en balustrades. Door de productie in eigen beheer te houden kan Lumigrip® haar klanten de beste service en kwaliteit bieden. Ben je zelf niet handig? Geen probleem, Lumigrip® heeft vakbekwame en gespecialiseerde monteurs die al het werk voor je uit handen kunnen nemen.

LED verlichting in de trapleuning!
In 2007 zijn de verlichte Lumigrip® LED trapleuningen geïntroduceerd en is een nieuwe trend geboren. Inmiddels biedt Lumigrip® vier soorten verlichtingssystemen met verschillende mogelijkheden in besturing, verlichtingskleur en aansluiting. Denk hierbij aan sensoren die reageren op beweging en een aansluiting op accu. Stel samen met een Lumigrip® adviseur uw droomtrapleuningen samen en geniet van al deze voordelen.

Unieke modellen en designs
Met haar aanbod is Lumigrip vooruitstrevend. Naast de keuze voor RVS ronde, vierkante of rechthoekige leuningen, heeft Lumigrip® namelijk ook unieke design leuningen ontwikkeld: Lumiwood®. Dit zijn ronde trapleuningen in verschillende Design decors. Totaal zijn er ruim 16 kleuren en designs, variërend van moderne hout tot stoere steendesigns. Kies bijvoorbeeld voor modern grijs eiken, mystiek zwart of ga voor een meer bohemian stijl met een van de steen designs of Zebrano.

Interesse? Laat je gratis adviseren door Lumigrip® voor de mogelijkheiden voor jouw trap. Samen creëer je perfect passende trapleuningen bij interieur en woning.