wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Bouwen en verbouwen

 
Gratis woonbrochuresGratis woonbrochures
Benieuwd naar de woontrends voor het komend seizoen? Vraag dan gratis de nieuwste woonbrochures aan via onze woonbrochureservice en laat je informeren en inspireren.

 

Lees meer
Mechanische ventilatieMechanische ventilatie
Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen over het algemeen allemaal opgeleverd met mechanische ventilatie maar wat is mechanische ventilatie nou precies?
Lees meer
kozijnen offertes met elkaar vergelijken
gratis roomplanner
Wonen met extra veel comfortWonen met extra veel comfort
Wat is dat eigenlijk, een behaaglijk huis? Zeker is dat het niet voor iedereen hetzelfde is. Het heeft alles te maken met een gevoel van comfort en gezelligheid.
Lees meer
Zonnepanelen offertes vergelijkenZonnepanelen? Doen!
Ben je op zoek naar zonnepanelen voor jouw woning? Je bespaart al snel honderden euros door eerst offertes met elkaar te vergelijken! 
Zonnepanelen offertes aanvragen
Offertes voor deuren en kozijnen aanvragenKozijnen offertes aanvragen

Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen of een nieuwe deur? Je bespaart al snel honderden euros door eerst offertes met elkaar te vergelijken! 

Kozijnen offertes aanvragen
gratis woonbrochures
Woning verbouwing  financierenWoning verbouwing financieren
Het verbouwen van een woning is vaak een grootse gebeurtenis. Middenin een verbouwing moeten leven geeft de nodige stress doordat je enige tijd afgesloten kunt zijn van water of elektriciteit, ruimtes niet bewoond kunnen worden en het vaak nogal een rommeltje is.
Lees meer
Dakkapel offertes aanvragenGratis dakkapel offertes

Bespaar op de kosten voor een dakkapel door meerdere prijzen te vergelijken. Ontvang tot 5 gratis en vrijblijvende offertes van lokale dakkapel bedrijven.

Lees meer
Altijd in je droomhuis blijvenAltijd in je droomhuis blijven
Zodra jij jouw nieuwe huis binnenstapt zie je volop mogelijkheden om deze in te richten. Van een huis maak jij jouw thuis. Hier wil je de rest van je leven blijven wonen. Maar wat als het mis gaat? En je niet meer vrij kunt bewegen in je eigen huis, door fysiek of mentaal ongemak?
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Jung schakelmateriaalSchakelmateriaal in je interieur
Bij het kiezen van een nieuwe inrichting voor je woning kijk je vaak als eerst naar de vloer, de meubels en wat je op de wand en als raamdecoratie wenst. Maar de echte finisching touch van het interieur wordt vaak vergeten; het schakelmateriaal.
Lees meer
ElektricienElektricien Almere
Overal in huis zijn we steeds meer elektrische apparaten gaan gebruiken. Sinds de komst van de eerste computers is een tweede industriële revolutie van start gegaan. Zo is er bijvoorbeeld bijna geen huishouden meer te vinden waar geen computer in de huiskamer staat.
Lees meer
LoodgieterLoodgieter Alkmaar
Het maakt niet uit waar je woont, welke opleiding je hebt gehad of hoeveel geld je hebt, er is iets wat we allemaal met elkaar gemeen hebben. Op een zeker moment van de dag maken we allemaal een keer gebruik van het toilet.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
VerfklussenEerste hulp bij verfklussen
Werkelijk geen idee hoe je een verfklus moet aanpakken? Of loop je als doorgewinterd klusser tóch vast op een detail? Dan ben je niet de enige.
Lees meer
Je muur schilderenJe muur schilderen
Je muren witten? Zin in een compleet andere sfeer in de woonkamer of slaapkamer? Met een ander kleurtje op de muur, verander je de hele ruimte in een handomdraai.
Lees meer
Schilderen met KrijtverfSchilderen met Krijtverf
Met Histor Krijtverf creëer je zelf makkelijk een brocante effect. Het leuke van krijtverf is dat het geschikt is voor zowel meubels als muren, maar ook voor accessoires.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Newstairs traprenovatie


gratis roomplanner
Interieuradvies