Ontvang gratis offertes voor dakkapellen en vergelijk specialisten in jouw regio! Met een dakkapel creëer je eenvoudig meer ruimte in je woning en zorg je voor meer lichtinval. Door de ruimte te vergroten zijn kamers efficiënter te gebruiken en stijgt je woningwaarde. Logisch dus dat steeds meer mensen een dakkapel laten plaatsen. Overweeg jij een dakkapel te laten plaatsen? Lees hier alles wat je moet weten en vraag gratis offertes voor dakkapellen aan!

Materiaal dakkapellen
Een dakkapel is beschikbaar in kunststof en hout. Kunststof dakkapellen zijn veruit het populairst, omdat ze stukken duurzamer zijn, beter isoleren en veiliger zijn. Kunststof dakkapellen hebben minder onderhoud nodig dan houten dakkapellen, waardoor je bespaart op onderhoudskosten. Ook is de isolatiewaarde hoger en is kunststof brandwerend. Tip: vind je hout mooier dan kunststof? Kunststof dakkapellen zijn leverbaar met een houtnerfstructuur. Genieten van alle voordelen die kunststof biedt, met de uitstraling van hout.

Prijs dakkapel
De prijs van een dakkapel kan erg variëren. Factoren zoals afmeting, materiaal en afwerking hebben allemaal invloed op de prijs van je nieuwe dakkapel. Gemiddeld kost een kunststof dakkapel van 1.50 meter hoog en 2.50 meter breed ongeveer €3.750. Grotere afmeting of specifieke wensen verhogen de prijs. Hoewel dit een grote investering lijkt, stijgt de woningwaarde wel als je een dakkapel laat plaatsen. Dit is dus zeker iets om rekening mee te houden als je overweegt een dakkapel te laten plaatsen.

Dakkapel offertes vergelijken?
Wil je weten wat een dakkapel naar jouw wensen kost? Dan raden we je aan in contact te komen met de bij ons aangesloten specialisten. Zij voorzien je gratis en vrijblijvend van passend advies, de beste informatie en prijsoverzichten voor dakkapellen op maat. Zo weet jij precies waar je aan toe bent bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel!

Een schuifdeur is hip en een schuifdeur is vooral heel handig! Bijvoorbeeld om een ruimte in twee delen op te splitsen of om er een kast mee te maken. Het voordeel van een schuifdeur is dat je de deur langs de wand open kunt schuiven en dat er dus geen deur de ruimte in draait. Hiermee bespaar je kostbare ruimte.

Een schuifdeur schept vele mogelijkheden in je woning en daarom geeft Hornbach iedere vrijdag en zaterdag van 7 tot en met 29 november in de projectshow ‘zelf schuifdeuren maken’ verschillende demonstraties over schuifdeuren. Zo laten vakkundige medewerkers je zien welke deuren passen bij jouw woonwensen, hoe je deze plaatst en welke accessoires je deur afmaken.

Wil je zelf je schuifdeurkast samenstellen dan helpt Hornbach je hier graag bij. Niet alleen met tips voor het ophangen van de deuren maar met je totale project.

Overigens kan je bij Hornbach niet alleen terecht voor hulp bij het maken of plaatsen van schuifdeuren, ze bieden op hun website een heel breed scala aan handleidingen en werktekeningen! Bijvoorbeeld om zelf meubels te maken! Daarnaast organiseren ze regelmatig inspirerende projectshows in de vestigingen waar advies wordt gegeven door deskundig personeel

 


 

Ontvang gratis offertes voor kunststof kozijnen en begin met besparen! Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen
Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen.

Veiligheid van kunststof kozijnen
Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes
Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Nieuwe trapleuningen? Tips om uw keuze te bepalen Dat een trapleuning belangrijk is in een woning mag duidelijk zijn. Een val van de trap is namelijk één van de meest voorkomende ongelukken thuis. Maar hoe kies je dan passende trapleuningen? Én welke modellen & opties zijn er? Een trapleuning hoeft natuurlijk niet alleen maar veilig te zijn. Het kan ook een belangrijke stijlfunctie hebben, die zorgt voor een complete look in de woning. Lees snel verder om er achter te komen welke mogelijkheden er zijn.

Wat voor soorten trapleuningen bestaan er?
Er zijn in bijna alle materialen wel trapleuningen te vinden passend bij de soort trap. Meest voorkomend zijn trapleuningen in hout en RVS. Deze twee materialen zijn duurzaam, gaan lang mee en behoeven weinig onderhoud. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te combineren bij ieder interieur. Bijvoorbeeld door kleur keuze of keuze in vorm van de leuning. Naast de traditionele ronde leuning kun je ook kiezen uit vierkante, rechthoekige of ovalen leuningen.

Multifunctionele toepassing, een trapleuning met verlichting!
Geef je trapleuningen de hoofdrol in de trap door ze uit te voeren met LED verlichting. RVS trapleuningen kunnen gemakkelijk voorzien worden van ingebouwde verlichting. Naast de sfeer die deze leuningen brengen, geven ze ook de nodige extra veiligheid op de trap. Treden zullen altijd goed zichtbaar zijn en je gezinsleden weten ‘s avonds de weg goed te vinden, zonder iedereen wakker te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden in LED, bijvoorbeeld stijlvol warm-wit of feestelijk oranje of blauw. Met een meerkleurig LED systeem kunt je voor elke gelegenheid een bijpassende kleur instellen. Ook bestaat er de mogelijkheid voor een aansluiting op accu. Hierdoor heb je geen werk met het maken van een stroompunt. Erg handig in situaties waar een aansluiting op de stroom niet gemakkelijk te maken is.

LUMIGRIP® dé specialist in trapleuningen
Lumigrip® is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van RVS trapleuningen en balustrades. Door de productie in eigen beheer te houden kan Lumigrip® haar klanten de beste service en kwaliteit bieden. Ben je zelf niet handig? Geen probleem, Lumigrip® heeft vakbekwame en gespecialiseerde monteurs die al het werk voor je uit handen kunnen nemen.

LED verlichting in de trapleuning!
In 2007 zijn de verlichte Lumigrip® LED trapleuningen geïntroduceerd en is een nieuwe trend geboren. Inmiddels biedt Lumigrip® vier soorten verlichtingssystemen met verschillende mogelijkheden in besturing, verlichtingskleur en aansluiting. Denk hierbij aan sensoren die reageren op beweging en een aansluiting op accu. Stel samen met een Lumigrip® adviseur uw droomtrapleuningen samen en geniet van al deze voordelen.

Unieke modellen en designs
Met haar aanbod is Lumigrip vooruitstrevend. Naast de keuze voor RVS ronde, vierkante of rechthoekige leuningen, heeft Lumigrip® namelijk ook unieke design leuningen ontwikkeld: Lumiwood®. Dit zijn ronde trapleuningen in verschillende Design decors. Totaal zijn er ruim 16 kleuren en designs, variërend van moderne hout tot stoere steendesigns. Kies bijvoorbeeld voor modern grijs eiken, mystiek zwart of ga voor een meer bohemian stijl met een van de steen designs of Zebrano.

Interesse? Laat je gratis adviseren door Lumigrip® voor de mogelijkheiden voor jouw trap. Samen creëer je perfect passende trapleuningen bij interieur en woning.