wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Geberit

 
Geberit Aquaclean Tuma​Geberit Aquaclean Tuma​
Met de nieuwe Geberit AquaClean Tuma komt er een compacte en veelzijdige douchewc op de markt, die geschikt is voor elke woning. Het slimme productconcept combineert een eenvoudig maar elegant design met geavanceerde technologie.
Lees meer
Geberit toilet bedieningsplaatNieuw Geberit Sigma 30
De nieuwe Sigma30 bedieningsplaat is een nieuw lid van de Sigma familie en heeft een duidelijk rechthoekig design. De Sigma30 is verkrijgbaar in twee varianten,
Geberit toilet bedieningsplaat
Glossy badkamermagazine
Interieuradvies nodig?
Geberit MonolithComfortabel badkamerdesign
Een luxe en fraai vormgegeven sanitaire ruimte is een wens van veel mensen. Maar wat te doen met de onelegante laaghangende wc-stortbak of het keramisch duoblok? De oplossing is de Monolith designmodule voor je wc.
Geberit Monolith
Nieuwe Geberit urinoirsNieuwe Geberit urinoirs
Een urinoir is een product dat voornamelijk te vinden is in een openbare toiletruimte. Hoewel de meeste Nederlandse huizen geen plaats bieden voor een urinoir, kiezen toch steeds meer Nederlanders voor deze toevoeging in hun toiletruimte thuis.
Geberit urinoirs
Gebeit let op de kleintjesGeberit let op de kleintjes
De nieuwe vloerput van Geberit is klein van stuk en groots in functie. Met een afmeting van maar 8 x 8 cm is het designrooster een subtiel element in de betegelde badkamer.
Geberit vloerput
Solarspot daglichtsysteem
Geberit CleanLine douchegootGeberit CleanLine douchegoot
Open inloopdouches zijn mateloos populair. Reden voor Geberit om nieuwe douchegoten te ontwikkelen, die zich door hun strakke design en eenvoudige reiniging onderscheiden en net zo eenvoudig te installeren zijn als een gewone vloerafvoer.
Lees meer
Kleine toiletbedieningKleine toiletbediening
Kunt u zich een lamp voorstellen, waarbij de aan- en uitknop direct aan de gloeilamp vastzit? Wat al jarenlang een standaarduitrusting is voor verlichting, creëert nu ook mogelijkheden in de toiletruimte: een bediening op afstand, die het comfort verhoogt en nieuwe designmogelijkheden in de sanitaire ruimte biedt.
Lees meer
Tech gadget: domotica toiletTech gadget: domotica toilet

Domotica is in een moderne woning niet meer weg te denken. De thermostaat, divers apparatuur en de zonwering zijn enkele voorbeelden van automatisch aangestuurde producten. Geberit biedt met de AquaClean douchewc een echte wannahave

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Doortrekken op afstandDoortrekken op afstand
De spoelknop voor het doortrekken van het toilet zit altijd boven het toilet. Hierdoor moet je óf opstaan óf omdraaien om de kleine of grote boodschap door te spoelen. Vanaf nu kan je heerlijk blijven zitten.
Lees meer
Kleine toilet bedieningsplatenKleine toilet bedieningsplaten

Geberit lanceert vanaf 1 juli het Geberit Omega inbouwreservoir inclusief een hele nieuwe serie compacte bedieningsplaten, die kleiner zijn dan de huidige bedieningsplaten.

Lees meer
Het Omega inbouwreservoir Het Omega inbouwreservoir

Een krappe badkamer zorgt vaak voor beperkingen bij het ontwerpen van de ideale sanitaire opstelling.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Nieuwe douche wandafvoerNieuwe douche wandafvoer
Geberit introduceert een vernieuwde wandafvoer voor inloopdouches, waarbij het design en het gebruikersgemak hand in hand gaan. De afvoer voor douchewater is hierbij verwerkt in de achterwand.
Lees meer
Toilet noviteitenPoepie chic: toilet noviteiten
Vieze luchtjes en slechte hygiëne op het toilet behoren standaard tot onze grootste ergernissen, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Zowel op ons werk, langs de snelweg, in een horecagelegenheid, maar ook als we thuis zijn, willen we een schoon en fris toiletgevoel.
Lees meer
GeberitGeberit AquaClean vloerstaand

De Italiaanse architect en ontwerper Matteo Thun heeft, naast de vorig jaar geïntroduceerde Geberit AquaClean Sela douchewc, nu ook een vloerstaande Sela ontworpen.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures