wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Duravit

 
Wastafels duravitBadkamer van de toekomst
Het buitengewoon design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen.
Lees meer
Duravit shower and bathDuravit shower and bath
Vooral in de stad waar huizen en appartementen vaak niet al te groot zijn, bieden creatieve oplossingen uitkomst. Met de nieuwe combinatie Shower + Bath is het Duravit gelukt de hoge eisen van modern badkamerdesign en optimaal ruimtegebruik te verenigen: Het ontwerp van EOOS is een walk-in douche en ligbad in één.
Lees meer
Gratis keukenboek
Solarspot daglichtsysteem
Duravit Vero AirDuravit Vero Air
Tijdens de ISH 2017 presenteert Duravit met de Vero Air-collectie het doorontwikkelde concept van haar succesvolle Vero-lijn. In de nieuwe Vero Air-collectie komt de iconische, rechthoekige look van de Vero-wastafels duidelijk terug.
Lees meer
Duravit LuvDuravit Luv
Het buitengewone design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen. Met de materiaal- en kleurkeuze van de nieuwe badkamercollectie Luv, bewijst Cecilie Manz haar perfecte gevoel voor warmte en nuance.
Lees meer
Beton in de badkamerPuur design: beton in de badkamer
Tijd voor nieuwe interpretaties: het natuurproduct beton beleeft een revival en ontwikkelt zich zowel in de architectuur als ook bij interieur design tot een cult-materiaal.
Beton in de badkamer
Interieuradvies nodig?
Badkamertrends herfst 2016Herfst badkamertrend Regrounding
Na de korte maar vaak intensieve zomermaanden ontstaat er behoefte aan rust en om je lekker terug te trekken in je eigen huis. Een trend, die past bij de herfst: “Regrouding”. Dit staat voor de sterke behoefte naar geborgenheid en om te aarden.
Badkamertrends herfst 2016
Badkamerinrichting in loftstijlBadkamerinrichting in loftstijl
Als eerste ontdekten levenskunstenaars en designers in Londen en New York de fabriekshallen en garages die leegstonden in hun stad. Ze besloten om hier open, vrij en ook onconventioneel te gaan wonen en daarmee was een nieuwe inrichtings- en levensstijl geboren. Vanuit daar is een nonchalante loft-look ontstaan.
Lees meer
Eyecatchers in de badkamerEyecatchers in de badkamer
Kleurige meubelfronten vormen mooie eyecatchers in de badkamer. Voor ligbaden, wastafels en overig sanitair wordt meestal gekozen voor wit. Kleur kan echter grote effecten hebben bij het inrichten van de badkamer of toilet.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Wastafel als meesterstukWastafel als meesterstuk
Duravit introduceert een innovatief en uniek procedé waarbij het keramiek van de wastafel en het meubeloppervlak van de onderbouwkast tot een perfect geheel worden verbonden.
Lees meer
Duravit badkamerVoorjaar in de badkamer
’s Morgens in het heldere lentelicht verlangen we ook in de badkamer naar meer helderheid, structuur en zachte lentekleuren. Pasteltinten, warme aardse tinten, licht hout en veel opbergruimte voor alle accessoires creëren een omgeving waarin we nieuwe energie kunnen tanken.
Duravit badkamer
Accessorize your bathroomAccessorize your bathroom
Kleine veranderingen kunnen een groot effect teweeg brengen. Accessoires completeren het totaalbeeld van een badkamer en zorgen voor een persoonlijk accent.
Duravit badkameraccessoires
Volg Wonenonline op Instagram
Badtobbe nieuwe stijlBadtobbe nieuwe stijl
Voor dit bijzondere ligbad van Duravit liet Philippe Starck zich inspireren door de regio Cape Cod, New England aan de oostkust van Amerika. De regio met kilometers lange zandstranden, kristalhelder water en ongerepte natuur.
Duravit badtobbe
Slimme badkamers van DuravitSlimme badkamers
Een beperkte ruimte betekent niet persé een beperkte inrichtingsvrijheid. Want met een creatieve indeling en de juiste slimme producten veranderen ook kleine badkamers en wc’s in een royaal badpaleis.
Slim de badkamer indelen
Comfort in het kleinste kamertjeComfort in het kleinste kamertje
Een nieuwe toilet moet mooi zijn, goed zitten, gemakkelijk schoon te maken zijn en passen bij de rest van de badkamer of toilet inrichting. De nieuwe serie P3 Comforts van Duravit heeft diverse uitvoeringen, wandhangend of staand.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures