wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Duravit

 
Beton in de badkamerPuur design: beton in de badkamer
Tijd voor nieuwe interpretaties: het natuurproduct beton beleeft een revival en ontwikkelt zich zowel in de architectuur als ook bij interieur design tot een cult-materiaal.
Beton in de badkamer
Badkamertrends herfst 2016Herfst badkamertrend Regrounding
Na de korte maar vaak intensieve zomermaanden ontstaat er behoefte aan rust en om je lekker terug te trekken in je eigen huis. Een trend, die past bij de herfst: “Regrouding”. Dit staat voor de sterke behoefte naar geborgenheid en om te aarden.
Badkamertrends herfst 2016
Gratis keukenboek
Solarspot daglichtsysteem
Badkamerinrichting in loftstijlBadkamerinrichting in loftstijl
Als eerste ontdekten levenskunstenaars en designers in Londen en New York de fabriekshallen en garages die leegstonden in hun stad. Ze besloten om hier open, vrij en ook onconventioneel te gaan wonen en daarmee was een nieuwe inrichtings- en levensstijl geboren. Vanuit daar is een nonchalante loft-look ontstaan.
Lees meer
Eyecatchers in de badkamerEyecatchers in de badkamer
Kleurige meubelfronten vormen mooie eyecatchers in de badkamer. Voor ligbaden, wastafels en overig sanitair wordt meestal gekozen voor wit. Kleur kan echter grote effecten hebben bij het inrichten van de badkamer of toilet.
Lees meer
Wastafel als meesterstukWastafel als meesterstuk
Duravit introduceert een innovatief en uniek procedé waarbij het keramiek van de wastafel en het meubeloppervlak van de onderbouwkast tot een perfect geheel worden verbonden.
Lees meer
Interieuradvies nodig?
Duravit badkamerVoorjaar in de badkamer
’s Morgens in het heldere lentelicht verlangen we ook in de badkamer naar meer helderheid, structuur en zachte lentekleuren. Pasteltinten, warme aardse tinten, licht hout en veel opbergruimte voor alle accessoires creëren een omgeving waarin we nieuwe energie kunnen tanken.
Duravit badkamer
Accessorize your bathroomAccessorize your bathroom
Kleine veranderingen kunnen een groot effect teweeg brengen. Accessoires completeren het totaalbeeld van een badkamer en zorgen voor een persoonlijk accent.
Duravit badkameraccessoires
Badtobbe nieuwe stijlBadtobbe nieuwe stijl
Voor dit bijzondere ligbad van Duravit liet Philippe Starck zich inspireren door de regio Cape Cod, New England aan de oostkust van Amerika. De regio met kilometers lange zandstranden, kristalhelder water en ongerepte natuur.
Duravit badtobbe
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Slimme badkamers van DuravitSlimme badkamers
Een beperkte ruimte betekent niet persé een beperkte inrichtingsvrijheid. Want met een creatieve indeling en de juiste slimme producten veranderen ook kleine badkamers en wc’s in een royaal badpaleis.
Slim de badkamer indelen
Comfort in het kleinste kamertjeComfort in het kleinste kamertje
Een nieuwe toilet moet mooi zijn, goed zitten, gemakkelijk schoon te maken zijn en passen bij de rest van de badkamer of toilet inrichting. De nieuwe serie P3 Comforts van Duravit heeft diverse uitvoeringen, wandhangend of staand.
Lees meer
ME by StarckME by Starck
Gereduceerd design is de kunst van de concentratie op het wezenlijke. Het is het vermogen om het elementaire met een zekere essentie te verbinden en daarbij de mens en zijn individuele gevoel voor stijl in het middelpunt te stellen.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Natuurlijk fris WC bezoekNatuurlijk fris WC bezoek
Me by Starck wand WC in combinatie met SensoWash. Dankzij uitgebalanceerde proporties en de extra vlakke douche-wc-zitting oogt SensoWash Slim als een normale WC en komt zo tegemoet aan de vraag naar eenvoudige esthetica en tijdloze vormgeving
Lees meer
L-Cube van DuravitL-Cube van Duravit
Een badkamer inrichting als een collage die bestaat uit individualiteit en creativiteit. Uit de combinatie van vormen, kleuren en materialen ontstaan nieuwe esthetische eenheden.
Lees meer
Ligbad als sculptuurLigbad als sculptuur
Het nieuwe Duravit bad Paiova 5 van EOOS kent twee verschillende rug-schuiningen en biedt zo de keuze tussen een ergonomische zitpositie en een bijzonder vlakke ligpositie, voor baden met z’n twee of om in je eentje te relaxen.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpenGratis woonbrochures