Afvallen, Je Bloedsuiker Onder Controle Krijgen En Tegelijkertijd Lekker Eten? Bestel dan dit papieren boek  met 112 overheerlijke recepten. Onderverdeeld in ontbijten, lunches, diners en toetjes! Gezonde vervangers voor aardappelen, brood, pannenkoeken, rijst, pasta, koekjes en nog veel meer!

 

Voor wie is het kookboek?
Diabetes kan iedereen overkomen. Het is een van de meest voorkomende chronische ziekten in Nederland. Al ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes en elke week komen daar 1.200 bij. (Bron: Diabetesfonds). Met wat kleine aanpassingen in je eetgewoontes kan je diabetes voorkomen. Dit boek helpt je hierbij. Het kookboek staat in het teken van je bloedsuikerspiegel verlagen en stabiliseren. Mensen met diabetes type 2 kunnen met deze recepten lekker eten zonder hun ziekte te verslechteren. Een bijkomend effect van het kookboek is dat je ook zult afvallen als je overgewicht hebt.

Wat kan je in het receptenboek verwachten?

  • gezonde bakwaren - vervangers voor brood, wraps en een pizzabodem
  • ontbijten - met een gezond alternatief voor pannenkoeken
  • lunches - met onder andere broodjes, soep, salades, muffins en nog veel meer
  • diners - ruime keuze uit rund, lam, varken, kip en vegetarisch
  • gezonde toetjes die je bloedsuikerspiegel verbeteren

Bestellen met korting

Speciaal voor de bezoekers van Wonenonline.nl is het boek nu te bestellen voor € 32,50 in plaats van € 39,95. Vul het onderstaande formulier in om het boek te bestellen. 

Disclaimer:
het Diabetes Omkeren Methode kookboek is geen vervangend advies voor je huidige medicamenteuze behandeling van diabetes type 2 of de adviezen van je arts, apotheker of specialist. Het is dus zeker NIET de bedoeling om zomaar te stoppen met je medicijnen.
Echter zal het gebruiken van dit kookboek er wel in kunnen resulteren dat je de medicatie niet meer nodig hebt.