Bent u op zoek naar dat bijzondere bijzetttafeltje? Wij raden u deze Metal Branch bijzettafel van Zuiver aan. Het bijzondere ontwerp van het tafeltje geeft deze een stoere en robuuste look. Wat leuk is aan dit tafeltje is dat natuurlijke elementen als hout met industriele elementen gecombineerd worden in een ontwerp. Dit maakt het tafeltje een echte eyecatcher in het interieur. Het gepopnagelde topblad van het tafeltje maakt deze helemaal bijzonder. Een extra pluspunt is dat het tafeltje ook geschikt is te gebruiken als krukje. 

Marcel Wanders is een bekende designers voor verschillende merken, zo heeft hij voor Magis de Sparkling stoel ontworpen. Een transparant groen ontwerp, zonder leuningen, met extra opvallende poten. Leuk voor aan de eetkamertafel of als enkel item.

Voor elk wat wils, wordt wel gezegd. Daarom is er nu ook deze leuke Fatboy Junior. De kinderen kunnen immers toch niet achterblijven? De eigen Fatboy hoeft na aanschaf van deze Fatboy Junior ook niet meer afgestaan te worden aan de kleine. De fatboy junior heeft dezelfde look als de fatboy original. De fatboy junior is gemaakt van gemakkelijk te reinigen materiaal. Het heeft een speciale water- en vuilafstotende coating.