Het Big Brother Vogelhuis is een geweldig product uit de Donkey Products collectie. Geef vogeltjes een veilig huisje en bescherm tegelijkertijd het huis. Elke mogelijke inbreker zal denken dat het huis bewaakt is! Overal te plaatsen.

Ook onze gevleugelde vrienden hebben een plekje nodig om altijd naar terug te keren. Niet alleen om het geloof een plaatsje te geven in de moskee of kerk maar ook om tot rust te komen en de jonge te voeden. Het stokje lijkt net een echt takje! De open achterkant van het vogelhuisje zorgt ervoor dat het vogelhuis gemakkelijk schoon te maken is.

In de bomen met design! Dit Vogelhuis van Eva Solo is voor de echte vogel liefhebbers! Alleen het beste van het beste en bovendien ook nog eens zeer aangenaam voor het oog, een echte toevoeging voor in de tuin! Het Vogelhuisje biedt onderdak aan de vogeltjes. Het is prachtig om de vogels te bewonderen en te observeren in de tuin. Het gestreepte Vogelhuisje van Eva Solo is gemaakt van geglazuurd porselein. Dit geeft het Vogelhuisje een zeer chique uitstraling. Het huisje is eenvoudig aan een boom of schutting te bevestigen met een schroef of de meegeleverde bevestigingsband.

Dit vogelhuisje verbetert de etiquette van de vogels door hen te laten eten van een porseleinen bord. Een spotgoedkoop drie sterrenrestaurant voor de vogeltjes. Een ontwerp van Marcel Wanders, die gewerkt heeft met gerecyclede materialen.

Maak de tuin of het balkon nog gezelliger met dit Bloomingville vogelhuisje! Dit stijlvolle vogelhuisje is gemaakt van hout en heeft een stevig en doordacht design. Dankzij de twee grote ingangen, is hij ook geschikt voor de wat grote vogeltjes.

Lekkere hapjes en drankjes... En dat alles rond het houtskoolvuur. Het kan met dit startpakket van de Barbecook Joya tafelbarbecue! Dit handige Joya tafelmodel maakt het namelijk mogelijk dat iedereen zijn eigen gerechtje kan grillen. Jong en oud, deze handige tafelgrill is voor iedereen! De Barbecook Joya houtskoolbarbecue is gemakkelijk en snel te ontsteken zonder de handen vies te maken. Het tafelmodel startpakket van Barbecook is gezellig en gemakkelijk in gebruik. Gebruik hem waar je maar wilt: op recepties, tuinfeestjes of intieme terrassen. Ook fijn: na het grillen kun je het grillrooster en de binnenkuip gewoon in de vaatwasser zetten. De keramische kuip is schoon in een handomdraai door hem af te nemen met een zachte, vochtige doek. En de overgebleven assen gebruik je als meststof voor de planten!

Buitenkeuken - Gardencooking met Erbi Het buitenleven is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Steeds meer activiteiten die vroeger alleen binnenhuis plaatsvonden worden nu ook buitenshuis verricht. Door het steeds warmer wordende klimaat is dit ook mogelijk. Men leeft bewuster en wilt ook steeds vaker buiten zijn in de gezonde buitenlucht. Een nieuwe ontwikkeling hierin is de buitenkeuken die de mogelijkheid biedt om bijna alle kookactiviteiten naar buiten te verleggen. 

Ciao Bella! Buiten genieten van het goede leven, en lekker uitgebreid eten, zoals de Italianen dat kunnen. In die behoefte voorziet Boretti ook. Boretti introduceert dit voorjaar een nog groter Outdoor Kitchen Programma, waardoor er aan kookcomfort buiten geen enkele concessie meer gedaan hoeft te worden. Robuuste ontwerpen mét uitstraling die het gewone barbecueën ver achter zich laten. Een kleine portable Bambino, een verrijdbare alleskunner Da Vinci voor in de tuin of zelfs een compleet keukensysteem met de indrukwekkende Marciano voor buiten? Alles is aanwezig om buiten ook culinair uit te kunnen pakken. Ontdek mee van klein naar groot, en vindt nog meer uit. Klein en handzaam, maar vooral praktisch, dat is de Bambino. Zoals de naam al verraadt is deze outdoor kitchen niet groot in formaat maar wel robuust en compleet uitgevoerd. Ideaal om het kleine werk op te vangen tijdens een gezellig avondje met familie of vrienden in de tuin. Maar ook voor een grote feestelijke klus is Bambino uitstekend inzetbaar doordat je hem moeiteloos kunt brengen waar het nodig is.

Voer de gevleugelde vrienden tijdens de koude wintermaanden een beetje bij en geniet zelf van het uitzicht met de vogels in de tuin. De zaadjes zijn door de klep bovenin bij te vullen en zakken naar beneden, zodat de vogeltjes lekker kunnen eten.