Stralend van vrolijkheid koel gehouden worden tijdens de warme zomerdagen door de Flowerpowersol van fatboy! Groot genoeg voor een grote tuin of een groot terras. Een aanwinst in zowel zwart als rood! Vier de zomer met deze creatie van Fatboy!

Met de tafelbarbecue van Eva Solo hoeft u voortaan niet meer op te staan om het vlees te controleren! U zet deze gewoon op tafel neer en kunt rustig wachten tot uw tapas, vis of vlees gaar zijn! Natuurlijk is deze barbecue ook zeer geschikt om mee te nemen naar het strand of het park: door het hengsel is de barbecue gemakkelijk mee te nemen.

Geniet nu overal van een gezellige bbq met deze fietskar bbq! Binnen enkele seconden is de kar om te toveren tot een hoge houtskoolbarbecue. Met de meegeleverde koppeling en trekhaak koppel je hem aan de fiets en rij je naar het strand of mooie plek! 

Deze handige Barbecue kunt u overal mee naar toe nemen, maar is ook erg leuk en praktisch voor thuisgebruik. Dit compacte model is makkelijk te verplaatsen en is zeer gebruiksvriendelijk. Hartstikke leuk voor als u een feestje geeft in de tuin, maar ook ideaal als u hem bijvoorbeeld mee wilt nemen naar de camping! De Barbecue werkt op kolen en is draagbaar!

Deze stoere Fyrkat Picknick Grill past dan perfect bij dit beeld. De barbecue heeft een perfect compacte vorm waardoor deze ideaal is voor terrassen, balkons en voor op de achterbak van uw auto, wat de barbecue makkelijk vervoerbaar maakt. 

De barbecue die je in 3 stappen aanmaakt door het Quickstart® aanmaaksysteem.Dit systeem maakt het gebruik van (op olie gebaseerde) aanmaakproducten overbodig. Het aansteken van de barbecue gebeurt in drie eenvoudige stappen met uitsluitend wat krantenpapier en houtskool. Het krantenpapier (gevouwen in de vorm van een fakkel) stop je in de ‘aanmaakbuis’ en de houtskool giet je in de kuip.

design barbecue van dit moment! De Black Blum Hot Pot oogt als een doodnormale bloempot, maar kan omgetoverd worden tot luxe barbecue! Laat de warme zonnestralen maar komen met deze Hot-Pot BBQ! De barbecue lijkt een terracotta pot met een kruidentuin maar verbergt een BBQ grill in de pot! Verbouw je favoriete kruiden en verwerkt deze in heerlijke barbecue gerechten! Dat wordt smullen!

Dé aanvulling voor iedere tuin en terras In navolging op de succesvolle buitenhaarden theBUZZ en theTUBE komt Faber dit seizoen met een nieuwe buitenhaard. Een uniek exemplaar die op vele manieren toepasbaar is. TheMOOD is een robuuste buitenhaard van cortenstaal welke vrijstaand maar ook ingebouwd kan worden geplaatst. Dé garantie voor extra sfeer in de tuin op een zwoele of juist op een wat kille avond.

Het Pantone Instituut heeft ‘Monaco Blue’ uitgeroepen tot trendkleur van 2013. De Belgische barbecuespecialist barbecook introduceert daarom de QuickStart Lagoon. Deze trendy, blauwe barbecue is voorzien van het unieke QuickStart-systeem en dat betekent dat je binnen vijftien minuten kunt grillen. Er is tevens een bijpassende set accessoires verkrijgbaar in de trendy, blauwe kleur.