Het barbecueseizoen is in volle gang. Op warme zomeravonden thuis barbecueën in de tuin of juist gezellig met een groep vrienden met de barbecue het park in? We genieten er met volle teugen van! Dat is maar beter ook, want in Nederland kan het seizoen helaas zo weer afgelopen zijn. Ruim jij de barbecue ieder jaar met pijn in het hart op en vind je het ook zonde dat deze de rest van het jaar in de schuur belandt? Van de Biqju geniet je het hele jaar door!

Er is niets dat de Big Green Egg niet kan. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking... Van mooi gegrild, sappig vlees tot zachtgegaarde langoustines. Van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen. Dat maakt de Big Green Egg tot het geheim achter ontelbare culinaire wondertjes. Hij is niet voor niets favoriet bij vele sterrenchefs en honderdduizenden foodies. Overal in de wereld. Een wereld vól culinaire mogelijkheden.

Met de Garden Grill Kogelgrill geniet je van heerlijk vlees met een echte barbecuesmaak. De barbecue wordt geleverd inclusief deksel en is daardoor ook geschikt voor het grillen van grote stukken vlees. Lekker barbecuën tijdens warme zomeravonden!

De Eva Solo Houtskoolbarbecue heeft een simplistisch en modern design. Er worden twee deksel bijgeleverd, waarvan één plat is, zodat je de barbecue ook als bijzettafel kunt gebruiken. Na gebruik maak je het reservoir voor de kolen gemakkelijk schoon.

Trendy, licht en duurzaam: Dat is de Jamilie Oliver Park. Deze compacte houtskoolbarbecue is voorzien van een ruim grilloppervlak en is zeer eenvoudig mee te nemen. Dankzij de stevige materialen is deze barbecue onverwoestbaar!

In deze Mussenvilla zullen alle mussen zich thuis voelen. Het beste is om deze nestkast minimaal 1,8 meter van de grond op te hangen. U kunt de nestkast het beste aan de noordzijde van een boom ophangen, dit is vanwege eventuele regen.

Ga zonnen in stijl! Deze leuke en bijzondere iTowel XXL lijkt net een levensgrote smartphone! De zomer is natuurlijk een ideale tijd om heerlijk te genieten van zon, zee en strand! En hoe kan je daar nu beter van genieten dan liggend op de iTowel! Deze AppTowel is een bijzonder strandlaken, wat tegelijk ook lekker groot is. Ideaal dus als zomers gezelschap. Of om natuurlijk mee te nemen op vakantie!

Menu introduceert dit voorjaar de MENU New Norm Multi-Basket. De Multi-Basket is een authentieke, duurzame en functionele 8-delige picknickmand boordevol handige accessoires die het perfect maakt voor gebruik binnens- en buitenshuis. De Multi-Basket dient binnenshuis als stijlvolle basket op het aanrecht of in de woonkamer of als dienblad. Voor buitengebruik is het de ideale picknickmand.

Loungen in je tuin, op het terras of neem 'm mee naar het strand! Fatboy komt met een nieuwe variant van the fatboy original speciaal voor buiten: de fatboy buggle-up! Heerlijk om mee in de zon te relaxen.