Deze miniatuur scheepvaartkisten zijn een authentieke replica van de grote containers. Je kunt ze gebruiken als opbergkistjes; ideaal voor kleinere ladingen, zoals keukengerei, kleine rommeltjes of om je bureau netjes te houden. Iedere kist is voorzien van typische vintage symbolen en is versterkt met een houten en vierkant deksel om de inhoud te beschermen!

Denk je aan een gekookt ei, dan denk je vast ook direct aan peper en zout. Dit Gekookt eitje peper- en zoutstel van Balvi springt hier handig op in. Het peper- en zoutstel heeft het uiterlijk van een gekookt - en gekraakt - eitje. De onderkant met drie gaatjes vul je met zout. Het bovenste deel met twee gaatjes is geschikt voor de peper. Gaan jullie dineren of brunchen met vrienden? Zet dit grappige Gekookt eitje peper- en zoutstel op tafel en waarschijnlijk maak je iedereen aan het lachen. Daarnaast is het een origineel cadeau-idee voor pasgetrouwde stellen die traditioneel een peper- en zoutstel krijgen. Het peper- en zoutstel is gemaakt van keramiek. Je koopt het Gekookt eitje peper- en zoutstel online bij Ditverzinjeniet.nl.

De één is een ochtendmens, de ander draait zich liever nog een keer of tien om. En heb je ook nog een ochtendhumeurtje? Voor die laatste categorie mensen hebben de Ontbijtvorm van Fred. Want met deze ontbijtvorm wordt elke ochtend een feestje. Met de ontbijtvorm maak je een omelet, gebakken eitje of een pannenkoek in de vorm van een smiley, schedel, kikker, kat of uil.

Fred ontbijtvorm gebruiken
Maak het beslag of het ei klaar voor gebruik, vet de pan een beetje in, leg de vorm in de pan en schenk dan de vorm vol. De ontbijtvorm is gemaakt van hittebestendige siliconen, dus je kan hem in de pan laten liggen tot je omelet of pannenkoek gaar is. Met zo’n vrolijk tafereeltje op je bord wordt ontbijten elke ochtend leuk en gezellig. Ook super leuk voor kinderen natuurlijk. Je koopt de ontbijtvorm online bij Ditverzinjeniet.nl.

Mok met vakje voor je koekje
Ben jij iemand die steeds je koekje in je koffie of thee doopt? We geven je geen ongelijk, er is niet zo lekker als een met melk doordrenkt speculaasje of een chocolate chip koekje met chocolade. Om over biscuitjes die druipen van de thee maar niet te spreken. Met de I Heart Biscuits mok heb je altijd je koekjes bij je.

De makkelijkste manier om je drankje snel te koelen is om er een ijsklontje in te gooien. Natuurlijk kan je kiezen voor simpele vierkante ijsblokjes, maar is het niet veel leuker om voor een originele vorm te kiezen? Met de VW Busje IJsblokjesvorm maak je ijsblokjes in de vorm van een retro Volkswagenbusje.

Kies jij liever rijst of pasta in plaats van de Hollandse aardappelen? Dan heb je mazzel. Deze schattige Opbergblikken voor de keuken van Balvi zijn namelijk niet zo geschikt voor aardappelen, maar des te meer voor spaghetti, macaroni en rijst. De opbergblikken zien eruit als een stel huizen, waarvan er eentje hoog genoeg is om spaghetti in te bewaren. Zo maak je je eigen food ville. Keukenblikken in de vorm van huizen
De Opbergblikken voor de keuken zijn gemaakt van tin en hebben uiteraard een deksel in de vorm van een dak. Via de raampjes kan je zien hoeveel er nog in het blik zit. Elke set bestaat uit drie huizen van verschillende formaten. Deze opbergblikken zijn een echte blikvanger in je keuken. Je koopt ze online bij Ditverzinjeniet.nl

Als je heerlijke cocktails serveert, dan is het wel zo leuk om ze ook zo elegant mogelijk te presenteren. Dat kan met deze schitterende RVS rietjes van The Mixology Collection. De rietjes zijn gemaakt van roestvrij staal en kunnen uiteraard steeds opnieuw worden gebruikt. Zo hoef je nooit meer nieuwe rietjes te kopen. Je kan de RVS rietjes even in de vriezer leggen om nog langer te genieten van je koele drankjes.

Een peper- en zoutstel mag niet missen op je eettafel. Deze set heeft wel een heel origineel ontwerp: ze zien er namelijk uit als een stel gloeilampen. Het Gloeilamp zout- en peperstel van ThumbsUp is leuk én handig. Vooral als je vrienden blijven eten dan is het leuk om dit setje op je eettafel te zetten. Natuurlijk is het ook een heel origineel cadeau voor pasgetrouwde stellen.

Ben je dol op lekkere koffie die niet alleen goed smaakt, maar er ook mooi uitziet? Met de Hipcoffee cappuccinomallen van Doiy is dat eenvoudiger dan het lijkt. Als een echte barista zet jij je vrienden een overheerlijke cappuccino voor. Mét een kunstig figuur van kaneel natuurlijk.