De Mini Rolling Ice Gril maakt het mogelijk om zelf je eigen rolling ice cream te maken en is de gadget van 2017 en 2018. Met een ijs gril kun je in de keuken of aan tafel eenvoudig je eigen roomijs bereiden. Na de benodigde voorbereiding en oefening is het mogelijk de ijs gril te gebruiken als Mini Rolling Ice Gril, waarbij je mooie creaties kan maken. Rolling ice cream is een rage die in 2017 is overgewaaid vanuit Indonesië, verkrijgbaar in de betere ijssalons. 

 

Wat is de Mini IJs Gril?
De Rolling Ice Grill is een kleine bevroren aluminium plaat waarop je roomijs kunt maken aan tafel. Het maken van het roomijs heeft verschillende namen, waaronder ijsgrillen of ijs gourmetten. De Mini IJs Gril blijft koud door de koelelementen. Anders dan de elektrische en professionele ijsplaten, ijsgrillen, ice plates of icegrills is de Mini-icegrill 5 á 10 minuten koud genoeg om ijs te maken, genoeg voor 4 kleine porties. Zorg ervoor dat je alle voorbereidingen hebt getroffen voordat je de ijs gril uit de vriezer haalt. 

mini-rolling-ice-gril-3.jpg

Mini Rolling Ice Cream Grill
Met de ijs gril en de bijgeleverde spatels kan het ijs ook rollen, waarmee je ice-cream rolls of roomijs rollen kunt maken. Het is een ambacht om rol-roomijs te maken, aangezien het ijs niet te zacht en te hard mag zijn. Door de spatel in een hoek van 50 graden op de gril te zetten en vooruit te duwen kan je nu zelf met de Mini Rolling Ice Grill zelf je eigen gerolde roomijs maken. Alhoewel de plaat relatief klein is, lukte het ‘team MegaGadgets’ meerdere ijsrolletjes per keer te maken. Om ijsrollen te maken moet de ijs gril koud genoeg zijn, zorg dus dat je alle voorbereidingen hebt getroffen voordat je deze uit de vriezer haalt. De rolling ice grill is meerdere keren te gebruiken, na gebruik spoel je hem af onder de kraan en vries je deze opnieuw in.

mini-rolling-ice-gril-2.jpg