10
ma, aug

Is één bakje koffie voor jou niet genoeg? Dan neem je toch gewoon een hele pot? Deze koffiepot mok van Bitten is een grappige mok voor iedereen die graag veel koffie drinkt. De mok ziet eruit als een klassieke koffiepot, zoals je ouders hadden. Met de koffiepot lijkt het net alsof hij zó van het koffiezetapparaat naast je computer is gezet. Een grappig item om indruk te maken op je collega’s of huisgenoten. Zo groot als een echte koffiepot is hij niet, maar er kan wel twee keer zoveel koffie in als een gewoon koffiekopje; de beker heeft namelijk een inhoud van 400 milliliter. Zo kom jij de dag wel door.


Een pot vol koffie

Laat je collega’s eens versteld staan door eens een hele koffiepot leeg te drinken. Met deze Koffiepot mok is dat helemaal niet zo moeilijk. Een leuke en originele mok voor op het werk, of voor thuis bij het ontbijt. Zo ben je lekker snel wakker. De mok is gemaakt van hittebestendig glas en heeft een kunststof handvat en deksel. Het deksel is tevens te gebruiken als onderzetter. Leuk om te hebben, maar ook leuk om cadeau te geven aan een koffieliefhebber.

 

Ontvang 15% korting op de Koffiepot mok
Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Koffiepot mok of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl