De nieuwe, matte finish in de WESCO Loft serie springt eruit tussen andere industriële materialen, zoals beton, aluminium en hout. Mat wit, zwart, cool grey en de nieuwe kleur grafiet passen perfect in deze ‘on trend’ stijl voor je keukeninterieur. De matte afwerking zorgt voor een mooie, strakke uitstraling en maakt iederinterieur af. Match de kleur van verschillende producten om rust en een stijlvolle uitstraling in je interieur te creëren. 

Afvallen, Je Bloedsuiker Onder Controle Krijgen En Tegelijkertijd Lekker Eten? Bestel dan dit papieren boek  met 112 overheerlijke recepten. Onderverdeeld in ontbijten, lunches, diners en toetjes! Gezonde vervangers voor aardappelen, brood, pannenkoeken, rijst, pasta, koekjes en nog veel meer!

Herinner je onze winactie met de Vacuüm Blender nog? De winnaar is kort geleden bekend gemaakt en we hebben intussen de review ontvangen. Ben jij benieuwd wat een Vacuüm Blender nou werkelijk doet? Lees dan snel de review van Anouk, de gelukkige winnaar van de Ozen Vacuüm Blender.

Al gehoord van een vacuümblender? Het is de nieuwe trend onder de blenders. Een vacuümblender werkt hetzelfde als een normale blender, maar er wordt een stap aan het blendproces toegevoegd dat leidt tot een beter eindresultaat. Hij haalt namelijk eerst de zuurstof uit de kan voordat hij gaat blenden. Dit is niet alleen beter voor de gezondheid (beter behoudt van vitaminen en mineralen)maar ook leuker voor het oog.

Het is alweer maart. Hoe staat het met jouw voornemen om gezond te gaan eten? Ben je nog steeds goed bezig of kun je nog wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Gelukkig verschijnt er met regelmaat een kookboek of een nieuw foodblog boordevol verse recepten zodat je je gezonde eetpatroon voort kunt zetten. Het liefst kook je gezonde maaltijden die ook nog eens snel klaar zijn. Dat is wel zo makkelijk in een gezin met tweeverdieners en kinderen die van alles en nog wat te doen hebben. Drukke en hectische dagen vragen daarom om recepten die snel op tafel staan. Het laatste kookboek van Jamie Oliver speelt helemaal in op het snel en simpel koken. Jamie’s ‘5 ingrediënten’ staat al sinds oktober vorig jaar in de boeken top 10. Heb je het boek nog niet? Ren dan snel naar de boekwinkel of bestel het boek online want deze kookbijbel mag beslist niet ontbreken in je verzameling.

Pasta afgieten: het blijft lastig. Tenminste, als je niet wilt dat alle net gekookte pasta in je vieze gootsteen valt. Als je net zo onhandig bent als wij, gebruik dan het Spaghetti Monster vergiet van Ototo. Met dit vergiet zet jij de pasta, uitgelekt en schoon, in een handomdraai op tafel. Het monster ziet er een tikkeltje gek uit, maar haar ogen zijn juist heel makkelijk: je kunt ze vasthouden als je het vergiet naar de tafel brengt. Het vergiet is speciaal ontwikkeld voor spaghetti, dus de slierten zullen netjes blijven liggen waar ze horen. 

Niks is zo Frans als een kaasplankje met een goed glas wijn. Of wacht, toch wel: deze kaasplank in de vorm van Frankrijk. De French Cheese kaasplank van Invotis maakt je Franse avond compleet. Heb je zin om een thema-avond te organiseren met vrienden of kijk je gewoon enorm uit naar je volgende vakantie in Frankrijk? Als je je bijzondere kaasjes op deze plank serveert is het net alsof je al bij onze zuiderburen bent. 

De Mini Rolling Ice Gril maakt het mogelijk om zelf je eigen rolling ice cream te maken en is de gadget van 2017 en 2018. Met een ijs gril kun je in de keuken of aan tafel eenvoudig je eigen roomijs bereiden. Na de benodigde voorbereiding en oefening is het mogelijk de ijs gril te gebruiken als Mini Rolling Ice Gril, waarbij je mooie creaties kan maken. Rolling ice cream is een rage die in 2017 is overgewaaid vanuit Indonesië, verkrijgbaar in de betere ijssalons. 

Click & Grow introduceert de Smart Garden 3 en Smart Garden 9. Met deze moestuinen kweek je snel en eenvoudig je eigen groente, fruit en kruiden binnenshuis. Plaats de Smart Garden thuis, op school of op kantoor, doe de kant-en-klare capsules met zaadjes en potgrond er in, steek de stekker in het stopcontact, vul het waterreservoir en je bent klaar om te kweken – het hele jaar door en waar je maar wilt.