2023
Wasmachine wasmand

Grote wasjes, kleine wasjes: ze passen allemaal in deze wasmachine. Erg schoon zal je was er niet uitkomen trouwens, want deze Wasmachine wasmand bewaard je vieze sokken tot ze de echte wasmachine ingaan. De wasmand van Invotis biedt plek aan vlekkerige T-shirts, stinkende sportkleding en al je andere was. Handig, als je huisgenoten een spoor van vieze kleren achterlaten. Wellicht lukt het met deze unieke wasmand wel om het op te laten ruimen. 

 Zwarte of witte wasmachine wasmand
De wasmachine wasmand is leverbaar in het zwart of wit. Hij is gemaakt van canvas en wordt in vorm gehouden door een soort tentstokken in de stof. Op die manier kun je altijd duidelijk zien wat de designers van dit product voor ogen hadden. De wasmachine wasmand heeft een afmeting van 60 x 35 centimeter en staat super leuk bovenop je wasmachine. Je kunt al je was er in gooien, maar het is natuurlijk nog slimmer om de witte mand voor de witte was te gebruiken en de zwarte mand voor je bonte was. Een kind kan de was doen!

Ontvang 15% korting op de Wasmachine wasmand
Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Wasmachine wasmand of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners