3483
Wasmachine wasmand
Gepubliceerd: 08-09-2023 Laatste update: 29-09-2023

Grote wasjes, kleine wasjes: ze passen allemaal in deze wasmachine. Erg schoon zal je was er niet uitkomen trouwens, want deze Wasmachine wasmand bewaard je vieze sokken tot ze de echte wasmachine ingaan. De wasmand van Invotis biedt plek aan vlekkerige T-shirts, stinkende sportkleding en al je andere was. Handig, als je huisgenoten een spoor van vieze kleren achterlaten. Wellicht lukt het met deze unieke wasmand wel om het op te laten ruimen. 

 Zwarte of witte wasmachine wasmand
De wasmachine wasmand is leverbaar in het zwart of wit. Hij is gemaakt van canvas en wordt in vorm gehouden door een soort tentstokken in de stof. Op die manier kun je altijd duidelijk zien wat de designers van dit product voor ogen hadden. De wasmachine wasmand heeft een afmeting van 60 x 35 centimeter en staat super leuk bovenop je wasmachine. Je kunt al je was er in gooien, maar het is natuurlijk nog slimmer om de witte mand voor de witte was te gebruiken en de zwarte mand voor je bonte was. Een kind kan de was doen!

Ontvang 15% korting op de Wasmachine wasmand
Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Wasmachine wasmand of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide