884
Voordelig woonshoppen

Ben je toe aan een nieuw interieur omdat je huidige interieur niet meer voldoet aan de laatste trends? Of ben je een starter en wil je zo voordelig mogelijk je woonkamer inrichten? Je kan dan in de auto springen en de woonboulevards gaan afstruinen maar wist je dat je tegenwoordig ook alles op het gebied van interieur online kunt shoppen. Het is niet alleen heel relaxed, vanuit je luie stoel winkelen, je kan met online shoppen ook flink besparen op je uitgaven.

Het online winkelen neemt nog steeds toe. Nederlandse consumenten kochten in 2016 voor meer dan 20 miljard euro online. Dat is een stijging van 23 porcent ten opzichte van 2015 zo blijkt uit de Thuiswinkel Markt Monitor. Vooral schoenen, lifestyle producten, eten en drogisterij artikelen zijn veruit het populairst.
De verklaring in deze stijging ligt vooral in het feit dat de economie weer aantrekt wat een stijgend consumentenvertrouwen als gevolg heeft. Daarnaast zijn een aantal grote winkelketens uit het straatbeeld verdwenen waardoor steeds meer mensen online zijn gaan shoppen.

Daarnaast zien we een enorme stijging in de online aankopen via de smartphone. Dit is in 2016 met wel 68 procent toegenomen ten opzichte van 2015. Desondanks wordt het grootste deel van de online aankopen nog via een laptop of desktop computer gedaan.

Een belangrijke factor bij het online shoppen is dat je snel kunt vinden wat je zoekt. Ben je op zoek naar nieuwe woonaccessoires voor het herfstseizoen, een setje nieuwe pannen of aankleding voor je tuin en terras neem dan eens een kijkje op de website van Massamarkt.nl. Hier bestel je gemakkelijk vanuit je luie stoel de mooiste artikelen en ook nog eens heel voordelig ook! Wassen, drogen, strijken. Opbergen en organiseren… Bij Massamarkt ontbreekt het je aan niets.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners