Liefde spat van het doek! Het Art&So Canvasdoek Hearts zorgt voor liefde in huis. Het kleurcontrast zorgt voor een strakke, opvallende uitstraling. Dit eigentijdse doek met hartjes zorgt voor een mooi effect aan de wand. Ook erg leuk te combineren.

De Chocotelegram bevat 14 chocolade blokjes (2 rijen van 7) met de tekst: Ik Hou Van Jou! Daarnaast kunt u ook nog een leuk gedicht toevoegen dat op een Lovekaart wordt geprint. De chocolade blokjes zijn gemaakt van melkchocolade. Spaties zijn gemaakt van witte chocolade. Wij werken uitsluitend met top-kwaliteit Belgische chocolade van Callebaut. Het Chocotelegram® is verpakt in een fraaie (verzend)omdoos.

Deze Riverdale Lantaarn Love Heart White 35cm is gemaakt van hout en heeft een afmeting van 54cm hoog (incl. handvat) en 25cm breed. In deze vierkante lantaarn staat een glas waarin u een kaars kunt zetten. Aan twee zijden van deze Love Lantaarn zit een gat in de vorm van een hart met daaronder de tekst ‘Love is all you need’’.

Waxinelichthouders zijn bij uitstek geschikt om meer sfeer en warmte in uw interieur te brengen. Deze lieflijke waxinelichthouder brengt niet alleen sfeer, gezelligheid en warmte, maar straalt dankzij zijn hartenpatroon ook enorm veel liefde uit. Gun uw landelijke interieur deze schattige waxinelichthouder of doe hem cadeau aan iemand die u lief heeft.