12
wo, aug

Een sieraad geven met Valentijnsdag standaard? Echt niet! Een sieraad valt altijd in de smaak. Zeker als het uniek en handgemaakt is. Ook op Valentijnsdag 2018 kun je jouw liefde versieren met deze cadeaus.

 

buddha-buddha-sieraden-001.png

Exotisch en handgemaakt: Ben Torque zilveren armband
We worden overspoeld met massaproducties. Maar gelukkig is er ook een trend gaande waarbij we steeds meer oog krijgen voor ambachtelijke producten die secuur en zorgvuldig met de hand vervaardigd zijn. Het merk Buddha to Buddha weet daar alles van: Buddha to Buddha sieraden worden op het eiland Bali met de hand gemaakt. Doordat aan ieder detail met zorg en precisie wordt gewerkt, is geen enkel sieraad gelijk. Zoals deze Ben Torque zilveren armband, nieuw in de collectie:

Een uniek ontwerp voor van Buddha to Buddha en een mooie aanvulling van de Ben familie. De Ben Torque is zeer gedetailleerd uitgewerkt en heeft een subtiel logo. De armband sluit door middel van een veer die netjes is weggewerkt in de armband. Wil je het setje helemaal compleet maken? Dan kun je ervoor kiezen om de Ben Small Earring Silver erbij te nemen.

Een persoonlijk collier met hanger
Buddha to Buddha heeft een nieuw systeem voor de kettingen ontworpen. Er zijn twee maten colliers verkrijgbaar. De kettingen vormen de basis van het collier. Er kan naar wens één of meer hangers worden toegevoegd zoals de Boeddha en de Ying Yang hanger. Zo kan je je eigen ketting personaliseren. Voor Valentijnsdag is de lotus hanger uiterst geschikt.

buddha-buddha-sieraden-002.png

Subtiel zilveren armband: Nathalie XS
Dit pareltje is klein en subtiel: de Nathalie XS heeft een lengte van 16 centimeter en heeft mooie, ronde schakels. De armband zit heel comfortabel en is een echte eye-catcher. Afgelopen jaar werd deze armband speciaal voor Valentijnsdag ook op de Facebookpagina van MyBuddha verloot. 

Sieraden combineren
De Buddha to Buddha sieraden vallen allemaal onder een bepaalde groepsnaam, zoals Chain, Nathalie of Ben. De ringen, armbanden en oorbellen van één bepaalde naam passen perfect bij elkaar en kunnen dan ook uitstekend gecombineerd worden. Voor een heel eigen invulling, kunt u natuurlijk ook een Chain ring met een Nathalie armband combineren.

Een Buddha sieraad is voor de rest van uw leven
Zorg net zoals de makers goed voor uw sieraad. Laat uw sieraad niet in aanraking komen met schoonmaakmiddelen. Sporten met de sieraden om, raden we af. Berg uw nieuwe sieraad op in het bijgeleverde lederen tasje.

buddha-buddha-sieraden-003.png

Zo is het begonnen
Buddha to Buddha is in 1997 ontstaan. Oprichter is Batul Loomans. Met zijn opvallende sieraden die door heren en dames kunnen worden gedragen, werd hij snel bekend. Inmiddels zijn er talloze bekendheden die niet zonder een Buddha tot Buddha sieraad gezien willen worden. Voor het maken van de Buddha to Buddha ringen, armbanden en andere sieraden, wordt altijd 925 sterling zilver gebruikt.

Meer Valentijnstips nodig om het perfecte sieraden setje voor jouw partner te kiezen? Kijk dan even op onze website: www.mybuddha.nl.