Voor alle whisky liefhebber hebben wij nu het ideale snoepje: de Jack Daniels Fudge. De toffee komt in twee heerlijke smaken: Original, voor de iedereen die houdt van de echte pure smaak van Jack Daniel’s Tennessee Whisky. Ben je meer een zoetekauw dan moet je de Jack Daniels Honey Fudge hebben. De combinatie van Tennessee Wisky en heerlijk zoete honing zorgt voor een smaakexplosie in je mond. Behalve voor je zelf is de Jack Daniels Fudge ook een perfect om je vrienden cadeau te doen.

Perfect voor elke klus in en om het huis! Deze Skil 18 V accuboor-/schroefmachine wordt geleverd als complete set met koffer en 12 boren en bits. Tevens is een 2e accu en een 3 uurslader bijgeleverd. De machine is dubbeltoerig wat krachtig schroeven en snel boren mogelijk maakt. Het toerental is elektronisch regelbaar. Om te schroeven bezit deze machine 20+1 standen om de schroefkracht optimaal aan de schroefklus aan te passen. Deze Skil machine biedt alles wat een doe-het-zelver nodig heeft!

De Chef Standaard en Styluspen zijn gemaakt voor in de keuken en geven je de vrijheid om je tablet-pc te gebruiken terwijl je kookt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vieze vlekken op je apparaat. De standaard heeft een antislip-basis van rubber en twee verschillende hoeken die ideaal zijn voor gebruik op het aanrecht.

Digitaal lezen is overal en altijd lezen zonder zware boeken mee te hoeven nemen. Op 1 apparaat kun je ruim 2.000 ebooks meenemen zodat je altijd je hele bibliotheek bij de hand hebt. Het leesgenot van ebooks is nagenoeg gelijk aan papieren boeken afhankelijk van het apparaat waar je op leest. Lezen op een e-reader geeft een papierachtige ervaring en is ook geschikt om in de zon te lezen. Een ebook is speciaal ontworpen om te lezen op een e-reader, tablet, smartphone of computer. Vrijwel alle nieuwe titels worden ook als ebook uitgegeven.

De Nike+ SportWatch GPS is de ideale hardlooppartner. Samen met de meegeleverde Nike+ sensor in je schoen worden allerlei gegevens over je tijd, afstand, hartslag en verbrande calorieën bijgehouden. Bovendien kun je alle data, via de in de polsriem ingebouwde USB-aansluiting, uploaden naar de officiële Nike+ site waar je alles vervolgens kunt analyseren en vergelijken met anderen. Zo blijf je met de Nike+ SportWatch GPS altijd gemotiveerd.

Bestel de Nike+ SportWatch GPS hier

Bij deze Samsung ES8000 draait alles om een vernieuwende, overweldigende belevenis, die je op stijlvolle en intelligente wijze krijgt gepresenteerd. Dankzij de geïntegreerde en innovatieve Smart Hub, die interactie met je tv mogelijk maakt, wordt alles wat je doet makkelijker en leuker: van surfen op het internet tot het bekijken van foto's en zelfgemaakte video's. Of je nu naar een film kijkt of naar muziek luistert, je zult meteen onder de indruk zijn van de hoogwaardige 3D weergave, die een nieuwe wereld van entertainment voor je opent. Met deze stijlvol ontworpen tv bevind je je te midden van alle actie. En met de uitgebreide connectiviteit voor moeiteloos streamen, beschik je hoe dan ook over een geraffineerd en intelligent tv toestel!