Het is bijna vaderdag. Ben jij nog jij je nog aan het het oriënteren op een te gek cadeau voor je vader? Heb je toevallig al aan een armband van Buddha to Buddha gedacht? Vaderdag is de perfecte dag om je vader eens flink te verwennen met een cadeau voor het leven. 

 

Sieraad met een filosofie

Dat is een armband van Buddha to Buddha. Een sieraad dat je de rest van je leven met veel plezier kunt dragen. Je vader is niet alleen helemaal hip en stoer maar hij draagt ook een sieraad met een uitgesproken filosofie. De armband is het sieraad waar het merk ooit mee begon. De Nederlandse ontwerper Batul Loomans was tijdens zijn reis naar India op zoek naar een diepere betekenis van het leven. Dat resulteerde in een armband die symbool stond voor zijn reis. Een sterke en solide schakelarmband die je ook voelt als je hem draagt.

Ambachtelijk gemaakt

Wist je dat de armbanden van Buddha to Buddha helemaal met de hand worden gemaakt in Indonesië? Een ambachtsman is tot wel drie dagen bezig  met het maken ervan want aan ieder detail wordt heel veel aandacht besteed. De sieraden worden gemaakt van 925 sterling zilver. Dit is zilver verzwaard met sterling waardoor de armband extra sterk wordt. Iedere armband is uniek en dat maakt het merk dan ook bijzonder. Soms worden er ook andere materialen aan de armbanden toegevoegd zoals goud, leer en edelstenen. 

Grote collectie armbanden

De armbanden zijn unisex en zo dus geschikt voor iedereen. Houd je vader van grof en stoer of toch meer van een fijnere Buddha armband? De collectie armbanden is erg uitgebreid en leverbaar in diverse maten. Per sieraad zie je welke lengtes er zijn. De verkrijgbare maten lopen uiteen van 16 tot en met 23 cm. Zowel voor vaders met een smalle pols als vaders met een brede pols is er een passend model. Er zit altijd dus wel een armband bij die past bij jouw bijzondere vader. Vooral de zilveren Chain- en Nathalie schakelarmbanden zijn erg populair. Ook vind je in de collectie veel sieraden met een lederen band. Dit zijn stoere leren armbanden met zilveren sluiting.

Bestel je cadeau online

Wil jij je papa ook verwennen met een stoere armband die hij voor de rest van zijn leven kan dragen? Kijk snel op www.mybuddha.nl en vind in onze uitgebreide collectie de armband die bij je vader past. De totale Buddha-collectie bestaat naast armbanden uit ringen, colliers, hangers en oorbellen. Bestellen gaat bij ons heel gemakkelijk. Als je dat voor 17:00 uur doet, bezorgen wij je bestelling de volgende dag al bij je thuis.