Het hout, de natuurlijke uitstraling en het takje aan de voorkant zorgen ervoor dat vogels zich helemaal thuis voelen in het NeighBirds Vogelhuis. Door de handige vorm kun je meerdere vogelhuisjes bij elkaar hangen. Ruimte voor de hele vogelfamilie!

Puur en natuurlijk
Het NeighBirds Vogelhuis van Utoopic is handgemaakt van onbehandeld grenenhout. Het hout geeft het vogelhuisje een pure en natuurlijke uitstraling. Ook het echte takje aan de voorkant, waar de vogels op kunnen staan, straalt een en al natuur uit. Het huisje zal de vogels doen denken aan hun vertrouwde omgeving, zodat ze zich er helemaal thuis voelen en zich lekker zullen nestelen!

Hechte 'neighbirdhood'
Door de handige zeshoekige vorm van het vogelhuis kun je op verschillende manieren meerdere NeighBirds vogelhuisjes bij elkaar hangen. Door de huisjes naast elkaar, op elkaar of via een combinatie hiervan op te hangen creëer je een hechte 'neighbirdhood' voor de hele vogelfamilie! Op deze manier bied je gelijk een oplossing voor het lege nestsyndroom van moedervogels! Het vogelhuisje is door middel van de meegeleverde polyester band eenvoudig op te hangen aan een boomtak of een haak en kan eventueel ook aan een wand worden bevestigd.

European Consumers Choice Award
Het NeighBirds Vogelhuis van Utoopic is ontworpen door Adreu Carulla. Het design is in 2013 winnaar geworden van de European Consumers Choice Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan ontwerpen die innovatief, intelligent en daarnaast ook gebruiksvriendelijk zijn. Het Neighbird Vogelhuis kan dus met recht een winnaar worden genoemd!