12
wo, aug

design barbecue van dit moment! De Black Blum Hot Pot oogt als een doodnormale bloempot, maar kan omgetoverd worden tot luxe barbecue! Laat de warme zonnestralen maar komen met deze Hot-Pot BBQ! De barbecue lijkt een terracotta pot met een kruidentuin maar verbergt een BBQ grill in de pot! Verbouw je favoriete kruiden en verwerkt deze in heerlijke barbecue gerechten! Dat wordt smullen!

Dé aanvulling voor iedere tuin en terras In navolging op de succesvolle buitenhaarden theBUZZ en theTUBE komt Faber dit seizoen met een nieuwe buitenhaard. Een uniek exemplaar die op vele manieren toepasbaar is. TheMOOD is een robuuste buitenhaard van cortenstaal welke vrijstaand maar ook ingebouwd kan worden geplaatst. Dé garantie voor extra sfeer in de tuin op een zwoele of juist op een wat kille avond.

Het Pantone Instituut heeft ‘Monaco Blue’ uitgeroepen tot trendkleur van 2013. De Belgische barbecuespecialist barbecook introduceert daarom de QuickStart Lagoon. Deze trendy, blauwe barbecue is voorzien van het unieke QuickStart-systeem en dat betekent dat je binnen vijftien minuten kunt grillen. Er is tevens een bijpassende set accessoires verkrijgbaar in de trendy, blauwe kleur.

Lekkere hapjes en drankjes... En dat alles rond het houtskoolvuur. Het kan met dit startpakket van de Barbecook Joya tafelbarbecue! Dit handige Joya tafelmodel maakt het namelijk mogelijk dat iedereen zijn eigen gerechtje kan grillen. Jong en oud, deze handige tafelgrill is voor iedereen! De Barbecook Joya houtskoolbarbecue is gemakkelijk en snel te ontsteken zonder de handen vies te maken. Het tafelmodel startpakket van Barbecook is gezellig en gemakkelijk in gebruik. Gebruik hem waar je maar wilt: op recepties, tuinfeestjes of intieme terrassen. Ook fijn: na het grillen kun je het grillrooster en de binnenkuip gewoon in de vaatwasser zetten. De keramische kuip is schoon in een handomdraai door hem af te nemen met een zachte, vochtige doek. En de overgebleven assen gebruik je als meststof voor de planten!

Buitenkeuken - Gardencooking met Erbi Het buitenleven is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Steeds meer activiteiten die vroeger alleen binnenhuis plaatsvonden worden nu ook buitenshuis verricht. Door het steeds warmer wordende klimaat is dit ook mogelijk. Men leeft bewuster en wilt ook steeds vaker buiten zijn in de gezonde buitenlucht. Een nieuwe ontwikkeling hierin is de buitenkeuken die de mogelijkheid biedt om bijna alle kookactiviteiten naar buiten te verleggen. 

Ciao Bella! Buiten genieten van het goede leven, en lekker uitgebreid eten, zoals de Italianen dat kunnen. In die behoefte voorziet Boretti ook. Boretti introduceert dit voorjaar een nog groter Outdoor Kitchen Programma, waardoor er aan kookcomfort buiten geen enkele concessie meer gedaan hoeft te worden. Robuuste ontwerpen mét uitstraling die het gewone barbecueën ver achter zich laten. Een kleine portable Bambino, een verrijdbare alleskunner Da Vinci voor in de tuin of zelfs een compleet keukensysteem met de indrukwekkende Marciano voor buiten? Alles is aanwezig om buiten ook culinair uit te kunnen pakken. Ontdek mee van klein naar groot, en vindt nog meer uit. Klein en handzaam, maar vooral praktisch, dat is de Bambino. Zoals de naam al verraadt is deze outdoor kitchen niet groot in formaat maar wel robuust en compleet uitgevoerd. Ideaal om het kleine werk op te vangen tijdens een gezellig avondje met familie of vrienden in de tuin. Maar ook voor een grote feestelijke klus is Bambino uitstekend inzetbaar doordat je hem moeiteloos kunt brengen waar het nodig is.