Maak eten leuk door de Tug Bowl dinnerset van Fred. De set bestaat uit een bord, een schaal en een mok. Wanneer je deze op elkaar stapelt, heb je een boot! Hierdoor zal zelfs de moeilijke eter graag willen eten! De dinnerset is geschikt om in de vaatwasser te reinigen.

Deze rode retro scooters doen denken aan de populaire Vespa die we veel in het straatbeeld tegenkomen.

De Vespa fotolijsten zijn ideaal om bijvoorbeeld je vakantiefoto's in te etaleren. De scooter omlijsting zorgt ervoor dat je weer helemaal in vakantiesferen komt zodra je naar de scooter fotolijsten kijkt!

De scooters zijn voorzien van een standaard zodat ze altijd netjes blijven staan. Beide fotolijsten zijn geschikt voor een foto van 5 x 6,8 cm.

Wanneer je op zoek bent naar een originele mok is de krijtmok van Invotis een aanrader! Deze mok bevat namelijk een blackboard waarop je creatief met krijt aan de slag kunt. Op die manier heb jij een unieke mok! Als je bijvoorbeeld duidelijk wilt maken dat dit jouw mok is, kun je je naam erop schrijven. Andere opties zijn tekeningetjes en leuke quotes. Je kunt met deze mok alle kanten op! Laat de creativiteit maar naar boven komen!

De mok wordt inclusief krijt geleverd. De mok is niet geschikt om in de vaatwasser te reinigen.

Klaar om op te stijgen? Trek aan het koord van deze Brio helikopter en kijk hoe de rotorbladen meedraaien. Zoals alle Brio trekfiguren, is ook dit een veilige vriend. Hij houdt de kinderen gezelschap en laat de fantasie gaan bij de allerkleinsten.

Sinds het bestaan van mens en kind, hebben we de wens om te vliegen. Kinderen zijn dan ook dol op alles dat kan vliegen, of het nu een vogel of een helikopter is. De Brio Helikopter is een aantrekkelijk gekleurd trekfiguur en kinderen zijn er dol op. De groene helikopter laat kinderen plezier beleven in het lopen en door de draaiende wieken worden ze gestimuleerd om te lopen. De wielen hebben een rubberen rand en laten geen strepen of krassen achter op de vloer.

Het vrolijke aapje Julius is afgebeeld op deze mooie overtrek. Het bekende aapje Julius is al jaren zeer populair onder kinderen. De kussensloop is aan weerzijde bedrukt zodat de overtrek keer op keer een nieuwe uitstraling krijgt. Paul Frank's Julius is een bekend aapje onder kinderen en jongeren.

Deze mooie overtrek is voorzien van het bekende aapje. De overtrek is vervaardigd uit 100% katoen en voorzien van een dubbelzijdig bedrukte kussensloop. Een vrolijk kinder dekbed waar kinderen heerlijk onder kunnen slapen. Afmetingen: 200 x 140 cm

Materiaal: 100% katoen

Een houten garage met twee verdiepingen, een helikopterdek en een schitterend platform om op te spelen. De garage heeft een bedienbaar liftje en wordt geleverd met vier auto's, helikopter en decoratie stickers om de garage mooi te versieren.

Kinderen zullen urenlang zoet zijn met deze schitterende houten garage. Deze vrolijk gekleurde garage wordt geleverd inclusief vier auto's, helikopter en decoratie stickers. Hiermee kan zelf een mooi versierde garage gemaakt worden. Met het ruime platform, twee verdiepingen en vrolijke kleuren een geweldig speelgoed voor kinderen vanaf drie jaar.

Bestel deze garage hier

Ben ik Napoleon? Een populair spel van de tv! Hoeveel bekende woorden, filmtitels of bekende personen kunnen jij en je team raden in 90 seconden? Zet de woordgenerator op je hoofd en raad wie of wat er op je hoofd staat!

Zet de woordgenerator op je hoofd en raadt zoveel mogelijk woorden, filmtitels of bekende personen. Je teamgenoten roepen of zingen aanwijzingen waardoor je zo snel mogelijk moet raden wie of wat er op je hoofd staat. Een leuk partyspel voor jong en oud!