Het paasweekend zal dit jaar anders en minder druk zijn dan normaal. Toch is het een fijn moment om samen aan tafel te gaan - of dat nou thuis is met het gezin of virtueel met familie en vrienden op afstand. Geniet samen van Pasen met een vrolijk gedekte tafel.

Dit jaar verloopt het Paasfeest misschien wat anders dan we gewend zijn. We zitten midden in de tijd van sociale distantiëring en kunnen niet zomaar naar de winkel voor de leukste paasspulletjes. Gelukkig kunnen we online alles bestellen om toch een fantastische paastafel te maken: zo kun je samen met je gezin, partner of gewoon lekker in je eentje genieten van een geweldig Pasen. Met deze items voor in huis maak jij Pasen extra gezellig!

Nog een maand en onze langorige vriend komt weer op bezoek! Mogen we je ondertussen al warm maken voor het fleurigste feest van het jaar? Gezellig chocolade eitjes zoeken in de tuin en daarna met familie en vrienden aan tafel om te genieten van een paasontbijt. Hoe je van dit alles een vrolijk lentefeest maakt? Met kleurrijke paashangertjes, een speels tafelkleed, vilten bloemen en je favoriete porseleinen servies.

De paaschocolade lepels zijn het perfecte cadeau voor iedereen van wie je houdt en even wilt verwennen met de paasdagen. De chocolade kan direct genuttigd worden of roer de lepel met chocolade door de warme melk voor de aller lekkerste zelfgemaakte chocolademelk! Super lekker voor tijdens de heerlijke paasdagen.