Het is bijna weer zo ver: Moederdag! Zondag 10 mei staat in het teken van de liefste persoon in je leven, je moeder. Dit jaar is dat wat anders dan anders, want misschien kun jij je moeder niet bezoeken. Gelukkig zijn er volop online mogelijkheden om de leukste cadeaus digitaal te bestellen én bij je moeders voordeur te laten bezorgen. Op deze manier maak je Moederdag onvergetelijk!

Hartstikke leuk hoor, zo’n kop koffie om wakker te worden. Maar zou jij ook niet lekker een lekkere gin tonic drinken? Of een beker gevuld met rosé? Met de Gepersonaliseerde mok I’d Rather Be Drinking ... vul je je eigen favoriete drankje in. 

De voornaamste reden voor het dragen van een sieraad is omdat we het mooi vinden of omdat we willen opvallen. Sieraden waar je zeker mee opvalt zijn die van Buddha to Buddha. Ze zijn niet alleen opvallend om te zien, maar dragen ook een bijzonder verhaal met zich mee. Wil je jouw moeder verrassen met een prachtig sieraad en een goed verhaal? Lees dan even mee hoe het ooit begon.

Fair Trade Original bestaat al weer 50 jaar en speciaal voor deze gelegenheid heeft Piet Hein Eek manden ontworpen in samenwerking met houtbewerkers en pottenbakkers in Vietnam. De manden zijn van dun palmhout. Design opbergmand in de woonkamer.

Een uitspraak van Piet Hein Eek wanneer hij gevraagd werd door Dutch Design in Development om naar Vietnam te gaan om met producenten van Fair Trade Original te werken: 'Ik hou helemaal niet van reizen. Maar Fair Trade Original is een bedrijf waar ik graag iets voor wil doen. Het was een enorme ervaring. Het hele proces dat je doormaakt samen met de bedrijfjes en de vakmensen. Interessant voor mij was het ook dat ik producten mocht ontwerpen die juist veel handwerk vragen.'

Palmhout is normaal gesproken een lastig te bewerken materiaal, omdat het snel krom trekt. Piet Hein eek heeft dit probleem door het speciale ontwerp opgelost. De dunne geregen latjes kunnen krimpen en uitzetten, maar de manden blijven mooi intact.

Moederdag, elk jaar is het weer een dilemma: wat gaan we onze (schoon)moeder nu weer geven? Een ontbijtje op bed is inmiddels wel erg afgezaagd en een flesje parfum heeft wel een erg hoog “ik wist niet wat ik moest kopen, dus heb ik maar een luchtje gekocht”-gehalte. Geef liever iets origineels, zoals deze fonQ Moederdag Giftbox, voor alle moeders en schoonmoeders! Speciaal samengesteld voor de allerliefste (schoon)moeders, voor de bemoeizuchtige (schoon)moeders die je het liefst uit het raam gooit en voor de (schoon)moeders die zeggen niets aan Moederdag te willen doen, maar het stiekem toch heel leuk vinden om een cadeautje te krijgen!

Is jouw moeder binnenkort jarig, heb jij gewoon de liefste moeder van de wereld of wil je haar wat origineels geven op Moederdag? Verras haar met deze leuke kleurrijke mama mok!

Tot 12 mei heeft Margriet een speciale Moederdagcampagne met de volgende aanbieding: 12 nummers voor maar € 25,-. Het abonnement loopt automatisch af en is daardoor het ideale cadeau voor Moederdag! Margriet is niet voor niets al meer dan zeventig jaar het leukste vrouwenblad van Nederland. Iedere week meer dan 100 pagina’s boordevol interviews, persoonlijke verhalen, mode, beauty, recepten, praktische tips én inspiratie.

Klik hier voor het Margriet moederdag cadeauabonnement.

Moederdag is te kort om jouw moeder extra aandacht te geven. Daarom is er nu de Rituals 3-step Gift Set. Drie cadeaus om haar op drie momenten te verrassen. De eerste geef je zelf op Moederdag. En de andere twee sturen we haar in de maand daarna. Zodat het niet één, maar drie keer Moederdag is.

Hoe werkt het? Jij ontvangt het eerste cadeau met een wenskaart om zelf te geven op Moederdag. Rituals stuurt het tweede cadeau twee weken later namens jou naar je moeder (met wenskaart). Nog eens twee weken later stuurt Rituals namens jou het derde cadeau naar je moeder (met wenskaart).

Klik hier voor de Rituals Moederdag gift set