Moederdag, elk jaar is het weer een dilemma: wat gaan we onze (schoon)moeder nu weer geven? Een ontbijtje op bed is inmiddels wel erg afgezaagd en een flesje parfum heeft wel een erg hoog “ik wist niet wat ik moest kopen, dus heb ik maar een luchtje gekocht”-gehalte. Geef liever iets origineels, zoals deze fonQ Moederdag Giftbox, voor alle moeders en schoonmoeders! Speciaal samengesteld voor de allerliefste (schoon)moeders, voor de bemoeizuchtige (schoon)moeders die je het liefst uit het raam gooit en voor de (schoon)moeders die zeggen niets aan Moederdag te willen doen, maar het stiekem toch heel leuk vinden om een cadeautje te krijgen!

 

 

Dit zijn de producten in de Moederdag box waar je jouw (schoon)moeder ongetwijfeld blij mee verrast:

 

Compagnie de Provence Giftset Discovery Orange Blossom: Oké, misschien een beetje afgezaagd, maar lekker is het wel. Deze giftset bestaat uit een douchegel, bodylotion, handcrème en een zeepblok, allemaal 100% natuurlijk!

 

Kusmi Tea Russian Blends Selection: Vijf heerlijke Russische theeblends om urenlang te kunnen theeleuten. Met jou natuurlijk!

 

Jules Destrooper Koekblik met Biscuits “Retro”: Dit is eens andere koek, dan een zelf gebakken koekje van eigen deeg. Deze boterwafeltjes zijn zo lekker, dat alles ongetwijfeld koek en ei blijft tussen jou en je (schoon)moeder. Is de koek op? Dan houdt ze een leuk retro koekblik over!

 

Grapedistrict Haedus Provence Rose: Een heerlijke kruidige, frisse rosé uit de Provence. En je hebt er zelf ook nog iets aan: zo'n glaasje Haedus Provence maakt de bezoekjes aan je (schoon)moeder een stuk aangenamer!

 

Le Creuset Kookboek ‘Ovenschotels’: Niets zo lekker als de maaltijden van je moeder. Met dit kookboekje vol overheerlijke ovengerechten zijn de maaltijden van je schoonmoeder voortaan ook om te smullen. Nu maar hopen dat jij de proefpersoon mag zijn!

Ook leuk om te lezen