18470
Luf Design Flip Vase
Gepubliceerd: 26-09-2023 Laatste update: 29-09-2023

Met de Flip Vase van Luf Design geef je elke dag een eigen sfeer. Door de handige flip-over maak je van hetzelfde vaasje steeds een nieuwe variant. Kies het design dat past bij de bloemsoort, of wissel dagelijks voor de variatie. Ook een eenvoudig takje met bladeren komt in dit vaasje helemaal tot zijn recht. De naturel tinten van het bruine karton, het witte papier de zwarte pentekeningen geven de Flip Vase een natuurlijke uitstraling. Het vaasje is 23 x 12 x 6 cm groot en geeft een unieke sfeer aan je woonkamer of werkplek.

De vaas die altijd past
Elke bloem is anders en verdient een eigen vaasje. Met de Flip Vase stem je het ontwerp af op de bloem door simpelweg de bladzijde om te slaan. Via een gaatje in de bladzijde steek je de bloem in het verborgen waterreservoir. Er zijn zeven verschillende afbeeldingen. Kies elke dag een ander ontwerp, of stem de Flip Vase helemaal af op de bloemsoort of jouw stemming. Welke vaas kies jij vandaag? De Flip Vase is gemaakt van pvc en papier. die passen bij elk interieur. Je koopt de Flip Vase online bij Ditverzinjeniet.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide