17942
Luf Design Flip Vase

Met de Flip Vase van Luf Design geef je elke dag een eigen sfeer. Door de handige flip-over maak je van hetzelfde vaasje steeds een nieuwe variant. Kies het design dat past bij de bloemsoort, of wissel dagelijks voor de variatie. Ook een eenvoudig takje met bladeren komt in dit vaasje helemaal tot zijn recht. De naturel tinten van het bruine karton, het witte papier de zwarte pentekeningen geven de Flip Vase een natuurlijke uitstraling. Het vaasje is 23 x 12 x 6 cm groot en geeft een unieke sfeer aan je woonkamer of werkplek.

De vaas die altijd past
Elke bloem is anders en verdient een eigen vaasje. Met de Flip Vase stem je het ontwerp af op de bloem door simpelweg de bladzijde om te slaan. Via een gaatje in de bladzijde steek je de bloem in het verborgen waterreservoir. Er zijn zeven verschillende afbeeldingen. Kies elke dag een ander ontwerp, of stem de Flip Vase helemaal af op de bloemsoort of jouw stemming. Welke vaas kies jij vandaag? De Flip Vase is gemaakt van pvc en papier. die passen bij elk interieur. Je koopt de Flip Vase online bij Ditverzinjeniet.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners