Uw eigen ijsjes maken is natuurlijk al leuk, maar nu kunt u ze ook versieren! Met de Zoku Social Media Kit kunt u de ijsjes die met de Zoku Quick Pop maker gemaakt zijn versieren.

Zo kunt u ervoor kiezen de ijsjes te versieren met een leuke smiley, een 'Thumbs up' of de welbekende ‘Like’. In de Social Media Kit zitten 26 letters, 10 nummers en 14 symbolen. U kunt dus eindeloos variëren en de leukste combinaties maken.

Het maken van versierde ijsjes is erg gemakkelijk. U zet de Quick Pop Maker in de vriezer, zodat deze helemaal bevroren is. Dan plaatst u de meegeleverde pop sticks (ijsstokjes) in de bevroren houder. Daarna doet u een figuurtje op het ijsstokje en schenkt limonade, vruchtensap, yoghurt of fruit in de houder. In slechts 7 tot 9 minuten heeft u een heerlijk ijsje gemaakt dat er super leuk uit ziet. Met de super tool kunt u het ijsje gemakkelijk uit de houder halen.

Een absolute hit op feestjes!

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Xooon interieurs
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Superkeukens
Keukenvision
Mijn Bad
Kalfire houthaarden
Kalfire gashaarden
Dik Geurts
Dru gashaarden
Nibo Stone
Design trapleuning
Vivara leven in de tuin

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

Wij gaan netjes met uw gegevens om. Dit kunt nalezen in onze privacy verklaring. Door op aanvragen te klikken gaat u akkoord dat wij uw gegevens verwerken om uw aanvraag af te kunnen handelen. Hierna worden uw gegevens door ons weer verwijderd.

 

 

Ook leuk om te lezen