Deze Chip & Dip houder is dé manier om uw borrelhapjes te presenteren. De set bestaat uit vijf porseleinen schaaltjes en een wit eiken houder. In het midden van het blad kunt u tapasprikkers plaatsen, of ga voor sfeervol en zet er een kaars in.

Uw favoriete T-shirt vanaf nu makkelijk en mooi inlijsten met de T-frame van Umbra. Uw favoriete T-shirt, waar u zoveel goede herinneringen aan heeft, bewaart u natuurlijk goed en veilig. Wilt u het shirt niet het liefst mooi ingelijst aan de muur hangen? Dat kan nu met de T-frame van Umbra.

Stop met het gebruiken van die simpele en saaie pannenonderzetters! Deze Pallet Onderzetter is stoer, duurzaam en bovendien een hele grappige accessoire voor op de keukentafel. Gebruik je hand als heftruck en installeer zo pannen vol lekkers op tafel! Heel leuk om te krijgen, maar ook leuk om cadeau te doen aan vrienden of kennissen die bekend zijn met logistiek.

Op een bijzondere manier uw kaas presenteren op deze natuurlijke kaasplank van Boska. Deze kaasplank geeft direct een bijzondere uitstraling aan uw tafel wanneer u hem met een heerlijke kaas presenteert. Deze kaasplank uit de Taste serie van Boska leent zich prima voor kleine porties kaas.

Bent u ook vaak op zoek naar uw sleutels omdat u er geen vaste plek voor heeft? Dan is deze sleutelhouder echt iets voor u.

Het populaire vogelhuisje sleutelhouder van Qualy is nu uitgevoerd in een houder voor twee! Hang samen met je partner je sleutels weer op de juiste plek bij thuiskomst. Een handig vogelhuisje om nooit meer je sleutels kwijt te zijn!

Iedereen kent ze wel, de plastic bekertjes die gebruikt worden op een verjaardag of barbecue. Zodat alles lekker snel weer is opgeruimd aan het eind van de avond, zonder een grote afwas. Rob Brandt heeft zich laten inspireren door dit kleine plastic bekertje en hem omgetoverd tot een set design glazen.

Er is niets leuker dan een App. Er zijn app?s voor bijna alles; doorlezen van het nieuws, muziek maken, spelletjes spelen. Maar het is niet langer alleen in de virtuele wereld, waar de voordelen van de applicaties kunnen worden gezien en gehoord. Nu verschijnen ze ook in de echte wereld in de vorm van deze fantastische magneten.

Een speels design van Studio Oooms. Deze snijplank is perfect voor het snijden of opdienen van brood. Leg meerdere Studio Oooms planken aan elkaar en er ontstaat een groot werkblad. Een slim design van Studio Oooms.