Heb jij ook zulke goede herinneringen aan de ijskar die altijd door de straat reed? Wist je niet hoe snel je er naartoe moest sprinten als je de beruchte bel hoorde? Breng dat gevoel weer terug met je eigen ijskar van Suck UK! Vul de zes siliconen met yoghurt, smoothies of fruitsap, stop de set in de vriezer, even wachten… en het busje met ijs komt zo! De bel moet je er zelf bij denken, maar geef toe, dit is toch wel een hele leuke manier om het hoofd koel te houden deze zomer!

Je kent het vast wel. Lig je lekker op het strand met je partner, willen jullie samen even zwemmen, maar wie gaat er dan op de spullen letten? Of je neemt de gok en laat je telefoon, sleutels en geld gewoon in de tas zitten of er zit niks anders op dan om en om een frisse duik te nemen. Met het TanSafe strandkluisje is dat verleden tijd.

Maken jouw kinderen ook altijd zo’n drama van het eten? Dat is verleden tijd met de coole Eetset voor kinderen van DOIY. Door de leuke vormgeving van de eetset is je kind zo afgeleid dat eten weer leuk wordt. De eetset is een ontzettend origineel kraamcadeau en een leuk cadeau voor een zwangere vriendin. Deze eetset is leverbaar in twee varianten. Liever een landschap of een prinsessenkasteel?
De Eetset voor kinderen - Landschap heeft bord in de vorm van een huis, een bakje in de vorm van een wolk, een beker in de vorm van de zon en een lepel, mes en vork in de vorm van een boom. Alle onderdelen zitten in een dienblad, zodat ze niet makkelijk om te stoten zijn. De Eetset voor kinderen - Prinses heeft een bord in de vorm van een kasteel, een beker en bakje in de vorm van een zon en wolk en een mes, lepel en vork in de vorm van een toverstafje. Je koopt de eetsets voor kinderen online bij Ditverzinjeniet.nl.

Een peper- en zoutstel mag niet missen op je eettafel. Deze set heeft wel een heel origineel ontwerp: ze zien er namelijk uit als een stel gloeilampen. Het Gloeilamp zout- en peperstel van ThumbsUp is leuk én handig. Vooral als je vrienden blijven eten dan is het leuk om dit setje op je eettafel te zetten. Natuurlijk is het ook een heel origineel cadeau voor pasgetrouwde stellen.

De Ruark Audio R1 Mk3 is een draagbare FM/DAB+ radio in een stoere en handzame behuizing. Digitale Radio maakt gebruik van DAB+ en zorgt voor een heldere en duidelijke geluidsweergave. Het compacte apparaat produceert een rijkdom aan klanken. Een optionele draagtas en battery-pack zorgen ervoor dat de radio, die maar 1,5 kilo weegt, geschikt is om overal mee naartoe te nemen. Ruark werd al met diverse awards onderscheiden. De allernieuwste uitvoering, de R1 Mk3, is voorzien van een BlueTooth ontvanger voor het streamen van muziek vanaf een smartphone of tablet.

Het woord ‘standaard’ staat niet in zijn woordenboek. Deze boekenstandaard is namelijk niet helemaal volgens het boekje. De handige boekbinder houdt met zijn houten houders en elastieken band je boeken op een originele manier bij elkaar. Dit bundeltje boeken zet je vervolgens overal neer: van in de standaard boekenkast tot op het nachtkastje of natuurlijk gewoon op tafel, want de Menu Boekbinder mag gezien worden! Bij ons staat hij inmiddels al goed te boek, bij jou ook? - Ook verkrijgbaar in een kleinere maat, ideaal voor dunne boekjes en tijdschriften.

De Mini Thumbs Up van NeXtime is een multifunctionele klok. Dankzij de standaard kan deze klok als tafelklok dienen. Heeft u hem liever aan de muur? Geen probleem! De Mini Thumbs Up heeft ook een ophanghaakje. Dit maakt het dus mogelijk de klok aan de muur te hangen.

Vrolijke ijsjes in de vorm van onderzee figuurtjes
Geniet van heerlijke, grappig uitziende ijsjes met de Zoku Fish Pop Maker! Deze set bevat zes mallen voor ijsjes in de vorm van leuke onderzee figuurtjes: een haai, een clownvis, een octopus, een walvis, een kogelvis en een Zoku diepzee duiker. Mix en match de stokjes met verschillende mallen voor verrassende effecten!

Het Finse merk Magisso heeft voor champagne en andere bubbels een bijzondere, zwarte champagnekoeler uit terracotta. De onderkant van de koeler is geglazuurd en geeft dus geen kringen op de tafel. Even onder de kraan houden, vullen met water en ijsklontjes en er is geen betere plek voor een koude fles bubbels.