Zo'n fan van je iPhone dat je het liefst je hele huis er mee vol zou hangen? Dat kan lastig worden, maar we kunnen je wel op weg helpen met deze App-magneten. Verander je koelkast in een iKoelkast met deze 18 magneten.

Overweeg je om een heupflacon te kopen voor wat vermaak tijdens saaie vergaderingen? Dan moet je zeker een blik werpen op deze Keramische heupflacon van Kikkerland. Deze stijlvolle heupfles is gemaakt van keramiek. Maak de witte flacon open met de stevigegrendel, schenk je favoriete drank erin en sluit hem weer goed.

Het liefst eten we een heel pak koekjes in één keer op, maar omdat we soms ook heel verstandig kunnen zijn, doen we dat toch maar niet. Koekjes kun je bewaren in een ouderwetse koektrommel, om te voorkomen dat ze zacht worden. Met de Biscuit bag clip van Kikkerland hoef je ze niet meer in een trommel te bewaren, maar sluit je de zak af met de clip. Dat bespaart je moeite én ook nog eens ruimte in de voorraadkast. De Biscuit bag clip heeft de vorm van een echtbiscuitje. Ze zien eruit om op te eten.

Vouw jij meestal een ezelsoor in een boek omdat je geen fatsoenlijke boekenlegger hebt? Met de Lightmark boekenlegger van Peleg Design hoef je geen lelijke vouwen meer te maken in je nieuwe favoriete thriller. Met de boekenlegger in de vorm van een schijnend lampje weet je precies op welke bladzijde je bent gebleven.

Begin de ochtend met een zonnetje met de Sunny Side eivorm van Monkey Business. Deze eivorm heeft de vorm van een wolkje en een zonnetje. Vet de eivorm even in en leg hem dan in een pan. Vervolgens tik je een ei open en probeer je de dooier van het eiwit te scheiden. De dooier giet je in het zonnetje en je laat het eiwit vloeien in het wolkje. Nu is het alleen nog maar een kwestie van bakken. De rode eivorm is gemaakt van siliconen en is hittebestendig tot 280 graden.

Gebruik jij oude bonnetjes, rondslingerende papiertjes of een stukje krant als boekenlegger? Dan is de Croco boekenlegger van Peleg Design vele malen leuker. De boekenlegger is in de vorm van een krokodil gemaakt. Met deze dierlijke boekenlegger weet je altijd op welke bladzijde je bent gebleven. De krokodil heeft een bredere bovenkant waardoor het lijkt alsof hij bovenop het boek ligt te chillen. De groene boekenlegger is gemaakt van polypropyleen.

De één is een ochtendmens, de ander draait zich liever nog een keer of tien om. En heb je ook nog een ochtendhumeurtje? Voor die laatste categorie mensen hebben de Ontbijtvorm van Fred. Want met deze ontbijtvorm wordt elke ochtend een feestje. Met de ontbijtvorm maak je een omelet, gebakken eitje of een pannenkoek in de vorm van een smiley, schedel, kikker, kat of uil.