Bij een verjaardag kom je al snel uit op een envelopje, een bosje bloemen of een waardebon. En ongeacht hoe praktisch of makkelijk dat ook is: het laat de ontvanger zien dat er niet veel moeite of aandacht is gegeven aan het bedenken van een cadeau. Je scoort er dus niet mee als je hiermee aankomt! Het is natuurlijk ook een stuk leuker om iets te geven waarvan je weet dat de ontvanger er heel blij mee is, maar wat ook nog eens origineel is. Dus zoek je een leuk interieur- of designcadeau voor een verjaardag, zodat je zeker weet dat het cadeau gewaardeerd zal worden!

1.Sofa butler ‘James’
De sofa butler is speciaal ontwikkeld om op een handige manier een kopje koffie of andere kleine dingen naast je op de armleuning van stoel of bank te kunnen zetten. De James is daarbij een prachtig stukje design, dat past in vrijwel elke woonkamer. Praktisch én mooi: een ideaal cadeau voor een jarige vrouw.

Sofia-james.jpg

2. Prachtig ontworpen wellness-set
Veel mensen houden wel van wellness-items. Zo hebben ze meestal wel een lekkere zachte badborstel of scrubzout in de badkamer. Maar dit wellness-set is bijzonder, want het combineert een aantal handige wellness-producten met een prachtig ontwerp, waardoor het een eyecatcher in de badkamer wordt!

wellness-producten.jpg

3. Bloemenvaas Esmeralda
Is een vaas nu echt zo’n origineel en mooi cadeau? Meestal niet, maar in het geval van Esmeralda wordt een uitzondering gemaakt. De vaas is ontworpen door Philippi, die er echt iets bijzonders van heeft gemaakt. Het gaat om een glazen cilinder, waar een vaas in lijkt te hangen. Hierdoor krijg je een heel bijzonder effect van een ‘zwevende’ bloemenvaas.

Bloemenvaas.jpg

4. Dienblad met gravure
Een dienblad heeft heel veel functies. Natuurlijk is het handig om bijvoorbeeld koffie mee te serveren, want dan hoef je niet zo vaak heen en weer te lopen. Maar ook zie je steeds vaker dat dienbladen een decoratieve functie hebben. Met wat kaarsjes of bloemblaadjes maak je in no time een prachtige decoratie. Dit dienblad is bijzonder, want het hout heeft een persoonlijke gravure dat het een nóg mooier cadeau maakt!

dienblad.jpg

5. Bijzondere plantenbakjes
Gewone bloempotjes zijn niet zo bijzonder. Maar deze wel: ze hebben niet alleen een prachtig modern design, maar ze geven zelf de planten water! Ze zijn dus een ideaal cadeau voor de vrouw die wel mooie planten in huis wil hebben, maar telkens vergeet ze water te geven. In plaats van verwelkende, mistroostige bloemen krijg je met deze plantenbakjes prachtig en levendig groen in huis.

Bijzondere-plantenbakjes.jpg

6. Kleine fotowand met spreuken
Niet iedereen wordt blij van alwéér een fotolijst. Tenslotte moet je die dingen ergens kwijt - en de meeste fotolijsten zijn niet echt mooi in een design interieur. Dat wordt anders met deze kleine fotowand met mooie spreuken. Je kunt er verschillende kleine foto’s in doen. De fotowand past in elke ruimte en in elk interieur. Het is niet overheersend aanwezig maar geeft wel een persoonlijke touch in de inrichting.

kleine-fotowand.jpg

Doe in plaats van een simpel standaard cadeautje eens gek en ga op zoek naar een mooi design cadeau! Zo maak je andere mensen blij en je wordt er zelf automatisch ook blij van. Zoek naar iets wat iemand goed kan gebruiken, maar wat ook goed past in het interieur. Ga voor een voorwerp met een mooie, bijzondere vorm of kies voor het werk van een gerenommeerde designer: zo maak je anderen pas écht blij met hun verjaardagscadeau.

Ook leuk om te lezen