Bouw je eigen kerststal in elkaar met de houten kerststal van Dick Bruna. De stal is leuk als kerstdecoratie, maar ook geschikt als speelgoed. Het materiaal is lekker stevig en veilig voor kinderen, ideaal om het kerstverhaal zelf mee na te spelen!

Kan jij je herinneren wanneer we in Nederland voor het laatst een witte kerst hebben gehad? Nee, wij dus ook niet. Met de Magische sneeuw in een blikje heb je binnen no-time echte nepsneeuw. Jij bepaalt vanaf nu zelf of je wel of geen sneeuw krijgt. De sneeuw is heel leuk te gebruiken als decoratie, bijvoorbeeld rond de kerstboom, op de kersttafel of in een vaas met denneappels. Maak je eigen sneeuw met magische sneeuw
De magische sneeuw bestaat uit 20 gram poeder, wat in een leuk blikje zit. Dit is voldoende om één liter sneeuw mee te maken. Je krijgt er een sneeuwschepje bij waarmee je het poeder in bijvoorbeeld een beker kunt doen. Na een paar dagen wordt het sneeuw weer poeder. Als je er opnieuw water aan toevoegt, dan wordt het weer sneeuw. Zo kun je de Magische sneeuw in een blikje honderd keer opnieuw gebruiken. Je koopt de sneeuw in een blikje online bij Ditverzinjeniet.nl.

Zit jij ‘s avonds nog vaak achter de laptop om Netflix te kijken of om nog wat extra te werken? Een klein lichtpuntje erbij is vaak prettig voor je ogen. Het USB lampje van Kikkerland is je lichtpuntje in de late uurtjes. Het lampje plug je in de USB aansluiting van je laptop. Wanneer het lampje is aangesloten, wordt je hele scherm en toetsenbord verlicht. Het USB lampje met LED licht schijnt fel genoeg om comfortabel te kunnen werken. Pluspunt: de lamp werkt volledig via de stroom van je laptop zodat je geen batterijen nodig hebt. USB lampje met LED licht

Het USB lampje van Kikkerland is een echte musthave. Wil je laat op de avond nog wat werk voltooien? Dan is het gewone licht in de woonkamer of je werkkamer vaak te fel. Met het LED licht heb je geen ander lampje in de kamer meer nodig. Plug gewoon de lamp in je laptop en hij gaat direct aan. Het lichtje is heel flexibel zodat je hem meerdere kanten op kunt laten schijnen, want misschien moet je nog wat aantekeningen maken of iets van een papiertje lezen. Wanneer je het lampje niet nodig hebt, kan ‘ie gemakkelijk in je bureaula opgeborgen worden. Je koopt dit product online bij Ditverzinjeniet.nl.

Ben je op zoek naar een gaaf keukenitem waarmee je hoge ogen gooit? Deze te leuke Animal Parade specerijenset van Kikkerland mag dan niet ontbreken in je keuken. Bewaar je kruiden in deze vier kruidenpotjes. In elk potje zit een schattig diertje. De ijsbeer vul je met zout (sneeuw), de dromedaris met peper (zand), het hert met paprika of chili (herfstbladeren) en het konijn met groene kruiden zoals oregano, basilicum of tijm (gras). Door de verschillende kleuren kruiden worden alle vier de seizoenen vertegenwoordigd. De kruidenpotjes staan op een wit, stijlvol rekje en zien er schitterend (en schattig) uit in elke keuken. Kruidenpotjes met diertjes erin

De Animal Parade specijerenset is nog niet gevuld met kruiden, maar natuurlijk wel met de diertjes. Vul de strooiers eenvoudig met specerijen en breng je eten op smaak. Tijdens het strooien blijven de dieren gewoon op hun plek staan. De kruidenpotjes hebben iets weg van de bekende sneeuwbollen. Na het strooien zullen de specerijen in het potje weer langzaam naar beneden dwarrelen. De decoratieve set staat prachtig op de eettafel als je gasten hebt of op het aanrecht. Leuk als housewarming cadeau. Je koopt dit product online bij Ditverzinjeniet.nl.

Met de kerst is een bezoekje aan Londen zeker de moeite waard. De Engelsen zijn dol op kerstmis en beginnen al vroeg met het ophangen van de lichtjes en het opzetten van de kerstbomen. Etalages zijn sfeervol versierd, en de sportievelingen kunnen hun schaatsen onderbinden bij o.a. The London eye.

In november en december verandert Brugge in een sprookjesachtig kerstdorp. Twinkelende lichtjes, mooie decoratie en geurende kerstbomen zorgen voor een magisch kerstgevoel. In het historische centrum staat de kerstmarkt van Brugge. U kunt er heerlijk slenteren langs de verschillende kraampjes, op zoek naar handgemaakte decoratie of een origineel kerstcadeau. Vertoon daarna uw kunstjes op de ijsbaan en warm u op aan een beker warme chocolademelk.

Geen betere manier om in de kerstsferen te komen dan op een kerstmarkt! Daarom kunt u nu voor een spotprijsje met Travelon naar een van de leukste kerstmarkten die Duitsland te bieden heeft. Elk jaar wordt het centrum van Düsseldorf omgetoverd in een waar winter wonderland met maar liefst 7 locaties van feestelijk vermaak. De kerstmagie wordt werkelijkheid door de vele versierde hutjes en kraampjes en de hele stad gloeit door de mooiste kerstverlichting. Een enorme kerstboom, kerststal, ijsbaan en bijna honderd jaar oude carrousel maken het plaatje compleet. Ga u te buiten aan heerlijke hapjes en warme chocomel en glühwein of shop de mooiste kerstaankopen gemaakt door echte ambachtslieden.

De kerstmarkt van Dortmund bestaat uit meer dan 300 kerstkraampjes. U vindt hier alles dat uw hart sneller doet kloppen in de kerstperiode. Bij een wandeling langs de vele kraampjes hoort natuurlijk echte Dortmundse glühwein. Op de kerstmarkt is een speciale beker verkrijgbaar voor uw warme wijn. Doordat de afbeelding op deze beker elk jaar verandert, is dit een object dat veel mensen verzamelen als aandenken aan de geweldige kerstmarkt.