1727
Kikkerland USB lampje
Gepubliceerd: 12-10-2016 Laatste update: 29-04-2017

Zit jij ‘s avonds nog vaak achter de laptop om Netflix te kijken of om nog wat extra te werken? Een klein lichtpuntje erbij is vaak prettig voor je ogen. Het USB lampje van Kikkerland is je lichtpuntje in de late uurtjes. Het lampje plug je in de USB aansluiting van je laptop. Wanneer het lampje is aangesloten, wordt je hele scherm en toetsenbord verlicht. Het USB lampje met LED licht schijnt fel genoeg om comfortabel te kunnen werken. Pluspunt: de lamp werkt volledig via de stroom van je laptop zodat je geen batterijen nodig hebt. USB lampje met LED licht

Het USB lampje van Kikkerland is een echte musthave. Wil je laat op de avond nog wat werk voltooien? Dan is het gewone licht in de woonkamer of je werkkamer vaak te fel. Met het LED licht heb je geen ander lampje in de kamer meer nodig. Plug gewoon de lamp in je laptop en hij gaat direct aan. Het lichtje is heel flexibel zodat je hem meerdere kanten op kunt laten schijnen, want misschien moet je nog wat aantekeningen maken of iets van een papiertje lezen. Wanneer je het lampje niet nodig hebt, kan ‘ie gemakkelijk in je bureaula opgeborgen worden. Je koopt dit product online bij Ditverzinjeniet.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide