21877
Karlsson Flip Clock
Gepubliceerd: 21-09-2023 Laatste update: 29-09-2023

Zoek je een unieke klok met een retro uitstraling? Dit keer eens geen saaie ronde klok met een minimalistisch design, maar gewoon een coole klok? Kies dan voor de Flip Clock van Karlsson. Deze mooie klok bestaat uit een middendeel van messing of zilver en heeft allemaal bordjes aan beide kanten. Hier staan de uren en minuten op. Elke minuut wordt het kaartje van de minuten omgedraaid.

Muurklok met nummerplaatjes die omdraaien
De Flip Clock is leverbaar in twee varianten: een zilverkleurig middendeel met zwarte kaartjes en witte cijfers of een messing middendeel met witte kaartjes en zwarte cijfers. Op het metalen deel staat subtiel de merknaam Karlsson in zwarte letters. De flip klok is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Hang hem op in de keuken, woonkamer of je kantoor en je kunt elk moment van de dag de tijd aflezen op een stijlvolle klok. Leuk om cadeau te geven tijdens een housewarming of om voor jezelf te kopen als je net je interieur hebt aangepast. Je koopt de Flip Clock van Karlsson online bij Ditverzinjeniet.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide