20835
Karlsson Flip Clock

Zoek je een unieke klok met een retro uitstraling? Dit keer eens geen saaie ronde klok met een minimalistisch design, maar gewoon een coole klok? Kies dan voor de Flip Clock van Karlsson. Deze mooie klok bestaat uit een middendeel van messing of zilver en heeft allemaal bordjes aan beide kanten. Hier staan de uren en minuten op. Elke minuut wordt het kaartje van de minuten omgedraaid.

Muurklok met nummerplaatjes die omdraaien
De Flip Clock is leverbaar in twee varianten: een zilverkleurig middendeel met zwarte kaartjes en witte cijfers of een messing middendeel met witte kaartjes en zwarte cijfers. Op het metalen deel staat subtiel de merknaam Karlsson in zwarte letters. De flip klok is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Hang hem op in de keuken, woonkamer of je kantoor en je kunt elk moment van de dag de tijd aflezen op een stijlvolle klok. Leuk om cadeau te geven tijdens een housewarming of om voor jezelf te kopen als je net je interieur hebt aangepast. Je koopt de Flip Clock van Karlsson online bij Ditverzinjeniet.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners