2041
Een vertrouwd plekje voor je viervoeter met deze hondenkussens
Gepubliceerd: 12-08-2020

Je woning is belangrijk voor je. Het is de plek waar je thuiskomt na een dag werken, je vrienden en familie uitnodigt en belangrijke moment viert. Door het inrichten van je huis wordt je huis echt je thuis. Een eigen plekje is dus cruciaal, maar niet alleen voor jou: ook voor je huisdier. Jij gunt je trouwe viervoeter toch ook een eigen plekje in huis? Daarom vertellen we je in dit artikel alles over hondenkussens.

Een veilige haven
Je hond is je beste vriend. Daarom wil jij natuurlijk dat je huisdier zich fijn voelt in je woning. Door een eigen plekje in te richten voor je hond schept je een veilige haven en duidelijkheid: je hond weet waar hij elke nacht mag slapen en waar het dier heen kan om tot rust te komen. Vooral voor de jonge(re) honden zijn hondenkussens ideaal: hier kan je hond ontspannen de prikkels om zich heen verwerken. Zo krijg je een rustige hond die minder kans heeft op ziektes: een goede nachtrust doet – net zoals bij mensen – wonderen voor het afweersysteem.

Mixen and matchen
Het is wel zo fijn dat het hondenkussen ook een beetje bij je inrichting past. Gelukkig zijn er hondenkussens in alle soorten en maten te verkrijgen: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een waterproof hondenkussen, of voor een losse vulling met verschillende kussenhoezen. Of het nu een groot kussen of een kleine is, één van imitatieleer of van fluweel, met een oudroze kleur of een diepblauwe – er is vast een passend hondenkussen bij je interieur te vinden. Zo wordt het plekje van je hond ook een plek waar jij graag naar kijkt. Dat is ook belangrijk!

De trends op het gebied van hondenkussens
De echte interieurliefhebbers zijn graag op de hoogte van de laatste trends. Ook op het gebied van hondenkussens zien we populaire items: wat dacht je van een kelim hondenkussen, helemaal tof in een bohemian interieur? Ook helemaal hip zijn de hondenkussens van fluweel. Die staan prachtig in vrijwel iedere woonstijl, zijn heerlijk zacht voor je hond en gemakkelijk schoon te maken. Een laatste trend is een hondenkussen in een gek kleurtje: ga voor knalgeel, fel blauw of gifgroen. Zo geef jij door je kleurige hondenkussen echt een speelse boost aan je interieur. Voor welke trend op het gebied van hondenkussens ga jij?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide