Het is bekend onder de huisdier liefhebbers dat honden en katten maar al te graag overal liggen, behalve de plekken die echt voor ze zijn bedoeld. We hebben het dan over de nieuwe bank van nog geen week oud die nu al onder de krassen zit, de tafel waar met veel liefde een vaas met bloemen vanaf wordt gestoten en het tapijt overleeft het ook niet langer door de vele haren van onze harige metgezellen. Gelukkig hebben designers hier ook dagelijks mee te maken en met hun ambacht de volgende tien verschillende oplossingen voor bedacht, zodat ook katten en honden op hun eigen meubel kunnen bijkomen van hun activiteiten.

Je woning is belangrijk voor je. Het is de plek waar je thuiskomt na een dag werken, je vrienden en familie uitnodigt en belangrijke moment viert. Door het inrichten van je huis wordt je huis echt je thuis. Een eigen plekje is dus cruciaal, maar niet alleen voor jou: ook voor je huisdier. Jij gunt je trouwe viervoeter toch ook een eigen plekje in huis? Daarom vertellen we je in dit artikel alles over hondenkussens.

Filmpjes waarin honden de volledige inhoud van de nieuwe bank van hun baasjes binnenstebuiten trekken, katten die hun nagels slijten aan de fauteuil in de hoek van de kamer, behoeftes die op de verkeerde plek worden achtergelaten alsof ze als cadeautje zouden moeten dienen... Het internet staat vol met filmpjes waarin huisdieren hun baasjes vriendelijk bedanken voor al hun goede zorgen. Hoewel huisdieren de nodige schade aan zouden kunnen richten, achten ze dit echter aanzienlijk minder te doen wanneer jij, als trouw baasje- en interieur liefhebber, de nodige maatregelen neemt. Met deze tips gaat je interieur er niet alleen niet langer op achteruit, maar wordt hij ook nog eens in een paar stappen huisdier-proof!

Er zijn een hele hoop mensen in Nederland die een hond hebben, er wonen namelijk meer dan 2 miljoen honden in Nederland. Het is dus duidelijk dat de hond een populair huisdier is in ons land. Ondanks dat een hond een behoorlijke verantwoordelijkheid kan zijn, kiezen er een hoop mensen voor om dit huisdier in huis te nemen. Er zitten namelijk een hoop voordelen aan een hond, maar zijn er ook nadelen?

Ben jij een kattenliefhebber en heb je er eentje of misschien wel meer rondlopen in jouw huis? Dan mag je dit artikel niet missen. We hebben namelijk een paar superleuke kattenmanden gespot die we graag met je willen delen.

Wat? zul je denken als je de titel leest... een slaapkamer voor de hond? Ja hoor je leest het goed! Je hondje is net zo goed een gezinslid als alle anderen in huis. Heeft hij dan niet ook recht op een eigen slaapkamer? Natuurlijk is dat een beetje overdreven maar een leuke slaapplaats in huis voor je trouwe viervoeter creëren kan op veel verschillende creatieve manieren. Wij geven je een paar leuke ideetjes.

In april introduceert  IKEA speciaal voor honden, katten én hun baasjes de LURVIG collectie in Nederland. De collectie kwam al eerder uit in onder andere Frankrijk en de Verenigde Staten. IKEA ontwikkelde in samenwerking met dierenspecialisten items als bedjes, manden, halsbanden, voerbakken en speeltjes. Met deze LURVIG producten kunnen baasjes hun huis en dagelijks leven nog beter aanpassen aan hun vrolijke viervoeters. De items zijn functioneel én stijlvol in je interieur.

Je huisdier reist in stijl in deze miniatuur Volkswagen bus. Het heeft een verstevigde onderkant en ramen van gaas, zodat je huisdier comfortabel reist. Draag de mand aan het handvat of de schouderband en vouw hem op als je hem niet gebruikt, handig!

Kruip er maar lekker bij! Dit hondenkussen van Hotdog Designs ziet er niet alleen comfy uit, hij matcht ook nog eens mooi bij je gietvloer of je zwarte kozijnen. Dus leg hem niet onder de trap in de hal, maar gezellig in de woonkamer, eetkamer of keuken.