621
Buitenkeuken

Koken in de tuin heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Het bouwen van een complete buitenkeuken is voor veel mensen echter niet haalbaar. Daarom wordt vaak, heel ongezellig, uitgeweken naar de keuken in huis. Dankzij de nieuwe Brahma van de Belgische producent barbecook hoeft dat niet meer. Barbecook ontwikkelde een innovatieve gasbarbecue waar je zowel op kan grillen, stomen, roken als koken.

Aromaschaaltjes
Net als de andere Brahma-modellen is de nieuwe gasbarbecue uitgerust met het unieke Aromaz-systeem. Door middel van speciale aromaschaaltjes onder het rooster voeg je (naar eigen voorkeur) smaak toe. Je krijgt die typische rooksmaak door gebruik te maken van speciale houtsnippers. Wil je een gestoomde maaltijd? Vul dan de aromaschaaltjes met water, wijn of bier. De gasbarbecues van barbecook zijn voorzien van extra krachtige branders. Zelfs met open deksel krijg je een perfect bakresultaat (uniek!). De nieuwe Brahma 4.0 (en de 5.2) is tevens voorzien van een zijbrander. Dat is bijvoorbeeld handig voor het bereiden van satésaus of het koken van pasta voor bij de barbecuemaaltijd.

Barbecuetip: Voeg aan het water in de aromaschaaltjes rozemarijn of tijm uit eigen tuin toe voor een kruidige smaak!

Brahma gasbarbecues zijn verkrijgbaar vanaf € 299,00.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners