812
Vloerlampen
Een vloerlamp is in veel opzichten praktisch. Zo kun je deze gemakkelijk verplaatsen en zet je de lamp zonder problemen een eindje van een stopcontact vandaan. Sommige vloerlampen schijnen het licht naar boven, waardoor de kamer indirect verlicht wordt: dat brengt veel sfeer. Maar je kunt ook juist kiezen voor een vloerlamp met de kap naar beneden gericht, zodat je er goed bij kunt lezen. Ook vloerlampen vormen vaak een bijzondere decoratie in huis. Er worden steeds originelere vloerlampen ontworpen!

Vloerlampen | Hanglampen | Wandlampen | Plafondlampen | Tafellampen

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw woonfavorieten bij onze partners