Een wasdroger wordt ook wel een droger of droogtrommel genoemd. Je hebt verschillende soorten: Een luchtafvoerdroger is relatief betaalbaar en effectief, maar niet heel zuinig. De condensdrogeris net als de luchtafvoerdroger betaalbaar, maar niet zuinig. De warmtepompdroger is eigenlijk ook een type condensdroger, maar dan een stuk zuiniger. En dan is er nog de gasdroger: snel en zuinig, maar wel minder praktisch.

Wasmachines vind je in verschillende soorten en maten. Welke wasmachine jij nodig hebt, hangt bijvoorbeeld af van hoeveel was je te verwerken hebt. Kijk daarom naar de grootte van de trommel, maar ook naar het toerental om te bepalen hoe vochtig de was uit de machine komt. Denk bovendien goed na over de plaats waar je de wasmachine gebruikt voor het formaat, het geluidsniveau, en of je een boven- of voorlader kiest.

Net zoals dat we variëren met onze koffies doen we dat ook met onze machines die zijn uitgevoerd in de meest uiteenlopende designs. Van futuristisch tot klassiek en sommige designs zijn zelfs geïnspireerd op de vorm van een koffiedruppel of koffieboon. Ontdek ze allemaal.

Met één druk op de knop zet je een heerlijk kopje koffie met een prachtige Senseo crémelaag. Ga je voor het originele Senseo koffiezetapparaat of kies je voor kleur in de keuken met de nieuwe SENSEO® Viva Café lijn. Wat voor koffiedrinker je ook bent, de perfecte Senseo machine staat hier voor je klaar.

Ben jij een echte Nespresso fanaat en ben je dol op het uitproberen van veel verschillende koffiesmaken? Dan mag een Nespresso apparaat in jouw keuken niet ontbreken. Tussen al deze verschillende modellen is er vast eentje bij die perfect aan jouw behoefte voldoet.

De één neemt graag de tijd voor een verkwikkende espresso of een schuimige cappuccino; de ander wil dat de koffie binnen een paar tellen klaar is en geeft niet zoveel om extra’s. Voor elke koffieleut vind je hieronder een passende koffiemachine! Wil je eerst advies over welk koffiezetapparaat het meest geschikt is voor jou klik dan hier

Nespresso apparaten | Senseo apparaten | Dolce Gusto apparaten

Houd jij verschrikkelijk veel van koken, of ben je iemand die het liefst elke avond hetzelfde prakje maakt? Hoe dan ook heb je verschillende pannen nodig voor het koken van aardappels en het bakken van een eitje. Het type is belangrijk, maar ook de materiaalkeuze heeft veel invloed op de bereiding van je maaltijd. Hieronder vind je de populairste pannen van dit moment. Wil je eerst advies over welke pan of pannenset het meest geschikt is voor jou klik dan hier

Koekenpannen | Kookpannen | Wokpannen | Braadpannen | Hapjespannen | Pannensets