Hef het glas met de fatboy Waynecooler! Elke toast met een heerlijke gekoelde prosecco of wijn wordt mede mogelijk gemaakt door de fatboy Waynecooler. De wijnkoeler past perfect bij de headdemock. In verschillende hippe kleuren!

Met de fatboy Waynecooler is een verkoelend drankje verzekerd! Deze wijnkoeler zorgt ervoor dat de fles goed gekoeld blijft terwijl iedereen lekker aan het chillen is. De wayncooler van fatboy is het perfecte maatje om mee te nemen tijdens een dagje in het park, op het strand of gewoon in de achtertuin! Een perfecte dag kan afgesloten worden met een heerlijke avond. De fatboy Deswerrum zorgt ervoor dat het buiten aangenaam blijft wanneer het afkoelt, terwijl de Edison the Petit voor de sfeervolle verlichting zorgt. Uiteraard zorgt de fatboy Waynecooler ervoor dat de drankjes wel fris en gekoeld blijven!

De fatboy waynecooler is geschikt voor allerlei soorten flessen. Wijn, prosecco, champagne of een fles limonade, deze stoere wijnkoeler zorgt ervoor dat alle drankjes perfect gekoeld blijven! Deze wijnkoeler kan middels de ring aan de fatboy Headdemock bevestigd worden. Verkrijgbaar in diverse hippe kleuren.

Ook leuk om te lezen