2844
Om deze 4 interieurtrends kun je in 2023 niet meer heen
Gepubliceerd: 11-02-2023 Laatste update: 30-07-2023

Soms zijn er van die interieurtrends die subtiel aanwezig zijn en we zijdelings wel eens voorbij zien komen. Om andere interieurtrends kun je gewoon simpelweg niet heen. Wij hebben bij de interieurtrends van 2023 er vier gespot waar we écht niet meer omheen kunnen en die we ook nog eens écht leuk vinden. Welke vier trends jij in 2023 kunt omarmen? Wij zetten ze op een rij! We verklappen alvast één ding; Het is fris, vrolijk, blij en vrij. Need we say more?

1. Summer Cottage: Haal de zeebries in huis

Denk aan een frisse zomerdag, een zacht windje die waait door de zijden vitrage en een bank gevuld met witte kussens. Hét ultieme gevoel van vakantie, vrijheid en frisheid. Door het natuurlijke karakter van deze look zonder al te veel prints en designs ontstaat een simpel gevoel van luxe. Zachtgeel, roomwit, lichtbruin en beige voeren de boventoon. Tijdloos en elegant, dat is Summer Cottage.

2. Jade Resort: Werelds chique

interieurtrends-2023-jade.jpg

inspiratiebrochures1.png

Een combinatie van luxe, groen en een sportief randje. Dat is de trend Jade Resort. Verschillende tinten groen worden gecombineerd met zwart, wit en beige. De combinatie zorgt voor een tropisch geheel, zeker wanneer planten en bloemen speels ingezet worden. Verfachtige marmer-structuren in natuursteen in combinatie met rotan maken deze look af. Een tropische oase die compleet in balans is.

3. Eclectic escape; Ruimte voor creativiteit

interieurtrends-2023-eclectic-escape.jpg

De periode van donker en somber laten we nu definitief achter ons met Eclectic Escape. Een uitgesproken en kleurrijk interieur. Wanneer je lef hebt kies je voor deze stijl, met tinten als lichtroze, lila, oranje en cognacbruin krijg je een warm gevoel met verrassende accenten. Hierbij wordt niks vergeten; van de muren tot de gordijnen, alles mag een statement kleur krijgen .Ook mint en rood zijn welkom in deze stijl. Vrolijk en blij staan centraal.

4. Color house; Bekend kleur

interieurtrends-2023-color-house.jpg

Wanneer je dacht dat je bij Eclectic Escape los kon gaan met kleur, dan heb je de trend Color House nog niet gespot. Hiermee vul je je huis met echt héél veel kleur, een ware explosie van kleuren mag er binnen deze trend ontstaan. Van color blocking bij de tegels tot speelse vormen en zelfs knalgele smileys aan de wand; bij Color House mag het allemaal. Geen regels en beperkingen, de creativiteit krijgt volop ruimte.

Kortom, we krijgen allemaal letterlijk huiswerk waar het gaat om de interieurtrends van 2023. We mogen losgaan met kleur, accessoires en nieuwe materialen. Nog meer inspiratie opdoen of alvast beginnen met bestellen? Sla dan ook vooral de site van FonQ niet over, zij volgen de trends op de voet!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide