1431
Leen Bakker woontrends voorjaar 2023
Gepubliceerd: 28-02-2023 Laatste update: 15-09-2023

Een trend die we de afgelopen jaren al steeds meer zagen toenemen, en waar we nu helemaal niet meer omheen kunnen; de buitenruimte wat een verlengstuk van binnen wordt. Een trend die wij graag omarmen, want met deze trend kunnen we het hele jaar rond genieten van de frisse buitenlucht in ons eigen tuintje of op het balkon.

Accessoires, meubels en trends zijn dan ook niet meer alleen voor binnen, maar ook voor buiten volop verkrijgbaar. Welke drie trends komend voorjaar en zomer niet mogen ontbreken in jouw stukje buitenlucht? Lees snel verder.

Leen Bakker natuurlijk

Terug naar de basis, een oase van rust creëren in je huis én tuin. Zaken waar we vandaag de dag meer dan ooit behoefte aan hebben, zowel binnens- als buitenshuis. Dit zien we dan ook als rode draad terug in de woontrends voor komende seizoenen. Onder de noemer van ‘natuurlijk wonen’ zien we neutrale kleuren, gecombineerd met natuurlijke producten zoals hout. Wit, beige en taupe kleuren voeren de boventoon in combinatie met natuurlijke vormen en veel groen. Een basis waar je vanuit verder kunt bouwen. Zachte sierkussens, natuurlijke stoffen en prachtige plaids. Tot rust komen was nog nooit zo gemakkelijk.

inspiratiebrochures1.png

leen-bakker-woontrends-2023-05.jpg

Terug op aarde

Een andere trend die aansluit op het natuurlijke en de basiselementen, is die van de terra roze-rode kleuren en accessoires. Geen fluorescerende kleuren, maar warm rood gecombineerd met groen. Ook hier zien we volop het gebruik van hout en natuurlijke elementen. Denk ook rotan manden en gevlochten bamboe, allemaal prachtige aanvullingen. Warme kleuren en accessoires die een gevoel van geaardheid geven. Een natuurlijke basis van terra tinten voor zowel binnen- als buiten. Ook voor de slaapkamer is dit een trend waar je ’s ochtends graag je ogen weer in opent. Een mediterrane vibe in iedere tuin, een trend die je wilt omarmen.

Een nieuw begin

Ten slotte is er de trend ‘frisse start’ die wij niet onbenoemd willen laten. Het voorjaar is toch wel hét seizoen van nieuw leven, een frisse start en optimisme. Dit is allemaal terug te vinden in de trend ‘een frisse start’. Denk aan zachte pasteltinten gecombineerd met krokus-geel. Ook hier gecombineerd met natuurlijke producten zoals een loungebank gemaakt van bamboe en voor de kleine buitenruimte een gezellige bistro-set in een zachte pastelkleur. Een trend om blij van te worden!

Kortom, voorjaar- en zomertrends om je in de grijze dagen van deze maanden op te verheugen. Je shopt deze trends nu al bij Leen Bakker, een winkel die wij afgelopen jaren hebben ontdekt en echt dol op zijn. Deze winkel biedt namelijk de laatste trends tegen een aantrekkelijke prijs en zijn zowel geschikt voor binnen- als buiten. Daarmee wordt buitenruimte niet alleen een praktisch, maar ook een stijlvol verlengstuk van binnen!

Lees ook: 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide